Lifestyle

Meer actie tussen de lakens? Dan moet je je slaapkamer in déze kleur verven

Redactie
slaapkamer-verven

Elke relatie heeft wel eens een mindere periode tussen de lakens. Bij het ene stel duurt dit maandenlang, bij de ander is het na een weekje weer voorbij. Wil je nou ook wat meer actie tussen de lakens? Dan moet je je slaapkamer in deze kleur verven!

Verf je slaapkamer in deze kleur om als je meer actie tussen de lakens wil

Kennelijk is er een bepaalde kleur die ervoor zorgt dat jij en je (bed)partner sneller opgewonden raken.

De hoogte van je libido

We hebben allemaal wel eens een periode dat we minder snel opgewonden raken dan normaal. Dit kan vervelend zijn, maar het is belangrijk om te onthouden dat dit heel normaal is. Veel mensen raken in paniek en zijn bang dat ze hun partner onbewust niet meer aantrekkelijk vinden, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Je libido kan met allerlei verschillende dingen te maken hebben. Denk aan stress, hormonen, wat je eet en hoe je je over het algemeen voelt. Waar we alleen niet bij stil hebben gestaan, is dat de kleuren waarmee je omringd bent hier ook invloed op kunnen hebben!

Lees ook
WOW! Door het eten van déze 7 voedingsmiddelen gaat je libido omhoog

De kleur van de liefde

Liefde en alles wat daarmee te maken heeft associëren we natuurlijk met de rode kleur. Dat is dan ook precies de kleur die de muren van je slaapkamer zou moeten hebben. Het blijkt dat een zachte, dieprode kleur het beste zou moeten werken. Deze tint wordt dan ook geassocieerd met romantiek en liefde. Daarom zou dit ervoor moeten zorgen dat je ook wat vaker in the mood komt. Handig!

De tekst gaat verder onder de pins

Vermijd deze kleur

Ben je toch minder fan van rood en ga je liever voor wat anders? Dat is natuurlijk helemaal prima! Wel is het beter om dan zo snel mogelijk langs de witte en grijze tinten te lopen. Deze hebben namelijk juist het tegenovergestelde als gevolg, omdat ze te kill en formeel zijn. De lustgevoelens zijn dan ver te zoeken.

Bron: FEM FEMBeeld: pinterest