Astrologie

Zo lang blijf jij nog moederziel alleen volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld

Ben jij al een tijdje single en ben je wel klaar voor een vriendje? We kunnen begrijpen dat het vinden van jouw soulmate een lastige taak kan zijn. Maar wist je dat jouw sterrenbeeld hier ook iets over kan zeggen? Zo kan je bijvoorbeeld zien wat jouw type is, maar ook hoelang je nog single blijft.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Omdat je zo veel ambities hebt, is het voor jou lastig om je open te stellen voor liefde. Toch heb jij een man veel te bieden en zou ook jij graag iemand hebben om de koude winter mee door te komen. Probeer je wat meer open te stellen en probeer online daten bijvoorbeeld eens, Steenbok.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Door ontrouwe mannen heb jij een een deuk in je zelfvertrouwen opgelopen, Waterman. Toch hoeft jou dit niet tegen te houden. Blijf je genoeg openstellen en wie weet ontstaat er een relatie.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Je bent op zoek naar iemand die jouw eigenschappen aanvult. Iemand die samen met jou een toekomst wil opbouwen. Helaas zit dat er dit jaar niet in, Vissen. Maar hé, zie het als een teken: geef jezelf meer tijd om jezelf te ontdekken en om erachter te komen waar je verder naar op zoek bent in de liefde.

Ram (21 maart – 19 april)

Ram, jij bent zelfverzekerd, avontuurlijk maar ook een beetje ongeduldig. De eerste twee eigenschappen zijn natuurlijk perfect voor een relatie, maar de laatste zou nog verbeterd kunnen worden. Vergeet niet dat je liefde niet kan plannen. Het overkomt je namelijk pas op een moment waarop je het echt niet verwacht.

Stier (20 april – 20 mei)

Jouw jaloerse gedrag is niet altijd een succes geweest in vorige relaties. Toch is het niet de eigenschap waar je bekend om staat. Je bent warm en liefdevol en je zult dat aankomend jaar eindelijk met iemand kunnen delen, Stier.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij houdt van scharrelen en mannen zien jou als nieuwsgierig en een beetje oppervlakkig. Toch ga je tussen die scharrels niet de man van je dromen vinden en zul je nog even je best moeten doen, Tweelingen. But don’t worry! Ook jij zal liefde vinden, alleen moet je het wel de tijd geven.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan ben jij alles wat een man nodig heeft. Je bent liefdevol op het momenten waarop het ertoe doet, maar aan de andere kant ben je enorm verrassend in bed. Geef het een paar maanden, dan heb jij je match made in heaven gevonden.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Het is moeilijk om een man te vinden die net zo is als jij, Leeuw. Daarom zul je de komende maanden nog single blijven. Eén tip: blijf daten! Dan zit je tijdens het kerstdiner in 2022 misschien wel samen met hem aan tafel.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagd, je ontmoet in februari een man die door jouw onzekerheid heen kijkt en de echte jij ziet. Dat wordt een héél mooie Valentijnsdag samen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jouw romantische kant past niet bij het leven van een single, Weegschaal. Bad news: je zult dit jaar nog niet de ware vinden. Gelukkig vind jij het heerlijk om goed voor jezelf te zorgen. Self care is the best care!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een vriendje wil jij heel graag en je wil er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen, Schorpioen. Geef vooral niet op, want het duurt niet lang meer voordat je crush en jij de volgende stap gaan nemen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Ondanks dat jij al een flinke tijd single bent, blijf jij gelukkig optimistisch. Het wachten zal worden beloond op een moment waarop je het niet verwacht, Boogschutter. Dus heb nog even geduld, en jij zal deze zomer met je new boyfriend de warmte trotseren.

Beeld: pinterest