Food

WOW! Maak met dit Sims kookboek alle gerechten uit het spel

sims-kookboek

Zat jij vroeger ook urenlang achter de computer The Sims te spelen? Of doe je dat stiekem nog steeds ;-) Dan hebben wij heel leuk nieuws voor je! Met dit kookboek kan je alle gerechten maken uit het Sims spel!

Sims kookboek

Ja, je leest het goed! Er is een kookboek uitgekomen waar je alle gerechten uit The Sims zelf thuis kan namaken. Van blauwe confettitaarten en gummibeer pannenkoeken tot aan hamburgertaarten en goopy Carbonaro! Ben je benieuwd naar deze gerechten en heb je ze altijd al willen proeven? Nu is dat dan eindelijk mogelijk.

Liet jij je Sims ook altijd stuntelen in de keuken totdat de fik erin vloog? Nu kan je het eens zelf proberen! Kijken of het er in real life dan beter aan toe gaat 😉

Lees ook:
16 x herkenbare situaties voor iedereen die The Sims speelt (of ooit heeft gespeeld) 

The Unofficial Sims Cookbook

Het kookboek staat bomvol leuke recepten die je allemaal kan herkennen uit het computerspel. Taylor O’Halloran is de auteur van het boek en werkt als Sims content creator. Dat is toch de beste baan ooit?! Als je alle recepten wil uitproberen, ben je nog wel even bezig. Er staan namelijk wel 85 verschillende gerechten in! Of je nu een zoete kauw bent of liever een hamburgertje maakt, het kan allemaal met dit Sims kookboek.

Voor de kleine prijs van €13,99 haal je The Unofficial Sims Cookbook al in huis. Perfect als cadeautje voor je Sims-verslaafde vriendin! Een grote fan van het computerspel heeft het boek al in huis gehaald en laat op TikTok haar favoriete gerecht zien. Hier alvast een sneak peek van één van de recepten. Zo maak je de Gooby Carbonara. Enjoy!

View post on TikTok

Beeld: pinterest