News

Finally! De Sims 5 komt eraan en dit is wat we weten

sims-5

De Sims is het spel waar iedereen wel meerdere uren in heeft zitten. Inmiddels is De Sims 4 al acht jaar oud, maar door de vele uitbreidingspakketten verveelt het spel niet snel. Tijdens de lockdowns is deze verslaving weer helemaal teruggekomen, en nu vragen fans van het spel zich af: komt er een Sims 5 en zo ja, wanneer?

De Sims 5

De eerste vraag die we moeten stellen is natuurlijk: kómt er überhaupt een Sims 5? Maak je maar vast klaar, want het spel is in de maak! Laura Miele, Chief Studio Officer bij EA (De makers van de Sims) heeft in een interview aangekondigd dat ze aan een ‘next generation’-versie van De Sims zijn begonnen. Verder heeft EA nog niet heel veel details vrijgegeven over de nieuwe versie van De Sims. In de Sims community zijn er wel al een hoop speculaties over hoe het spel eruit gaat zien en welke eigenschappen het heeft. Wel heeft Laura Miele in hetzelfde interview bekend gemaakt dat De Sims 5 een multiplayer spel wordt! Dan kun je dus samen met je vrienden en vriendinnen het spel spelen. Hoe gaaf is dat?

Lees ook:
Mensen onthullen de ergste dingen die ze hebben gedaan in De Sims

Gratis Sims 4 downloaden

Helaas weten we nog niet precies wanneer De Sims 5 uitkomt. Tot nu toe wordt alles over het nieuwe spel goed verborgen gehouden en moeten we nog iets langer in spanning afwachten. We hoeven ons gelukkig niet te vervelen, want De Sims 4 heeft allerlei updates en uitbreidingspakketten waardoor je in het spel telkens weer nieuwe dingen kunt doen. En goed nieuws, want De Sims 4 wordt vanaf 18 oktober GRATIS! Je kunt vanaf dan de basisgame De Sims 4 gratis downloaden via Origin, Steam of op Playstation of Xbox.

Watch on YouTube