Love

Dit simpele trucje zorgt ervoor dat zelfs een onbekende verliefd op je wordt

simpel trucje verliefd worden

Verliefd zijn is misschien wel het fijnste gevoel wat er is. En hoe leuk is het als je met één simpele truc, iemand verliefd op je kan laten worden? Dat klinkt toch als een droom! Of dit nu bij een vreemde is, of bij die ene crush waar je al een langere tijd een oogje op hebt. Deze truc werkt niet alleen bij onbekende, maar kan ook je eigen relatie laten opbloeien!

Verliefd worden

De simpele truc waarmee jij de harten van anderen kan winnen is natuurlijk: oogcontact. Ogen spreken boekdelen over hoe iemand is, en ze kunnen je zelfs meenemen naar een hele andere wereld. Je weet wat ze zeggen: één blik zegt meer dan duizend woorden! Je hebt natuurlijk verschillende soorten oogcontact. De vraag is: welke is nu goed voor welke situatie? Wij gaan het je vertellen!

Blijvende blik

Een voorbeeld waarvan al snel zeker is dat je aan het ‘oogflirten’ bent, is de aanhoudende blik die langer dan een paar seconde duurt. Dat klinkt natuurlijk erg spannend, maar wanneer twee mensen zich tot elkaar aangetrokken voelen, wordt het heel ‘normaal’ om oogcontact te houden.

Die aanhoudende blikken kunnen op verschillende momenten plaatsvinden. Misschien wanneer je elkaar net hebt ontmoet, of wanneer je met elkaar hebt gelachen. De aanhoudende blik is een typisch voorbeeld wanneer je merkt dat je met elkaar in contact komt. Het fenomeen is niet voor niets ‘het oogappeltje zijn’!

Bewuste blik

Wanneer je iemand tegenkomt die je stiekem wel erg interessant vindt, kan het zo zijn dat je bewust naar die persoon kijkt en hoopt dat degene terug zal kijken. Dit noemen we ‘de bewuste blik’ en kan soms verward worden met een onbewuste blik. Het verschil tussen de twee is dat als iemand een onbewuste blik geeft, dit kan betekenen dat iemand dit heeft gedaan, zonder het door te hebben. Je zult dan ook merken dat de persoon meteen beschaamd weg zal kijken. Bij een bewuste blik is dit héél anders, vanwege de aantrekkingskracht die je kunt voelen. Je zult dan vanzelf opmerken dat de persoon erg positief zal reageren. Een reactie kan een glimlach terug zijn, een tweede keer oogcontact of nog beter: wanneer je crush op je af zal stappen!

Intens oogcontact

Intens oogcontact kan twee kanten opgaan: de spanning is niet meer te houden of het kan als eng worden ervaren. De tweede optie is natuurlijk niet wat we willen! Een intense blik kan betekenen dat er een sterke aantrekkingskracht tussen jou en je lover in de lucht hangt. Je weet dat je intens oogcontact hebt, als dit langere tijd zo is. Dit geeft aan dat de persoon oprechte interesse in je heeft.

In relaties kan intens oogcontact ook een teken zijn van een wederzijdse aantrekkingskracht en kan er zelfs voor zorgen om dichter bij elkaar te komen! En dat is natuurlijk wat je graag ‘voor ogen’ hebt.

Hebben we liever een lover met een hoge of lage body count? Dit is wat we ervan vinden.

Beeld: after