Celebs

Simon Keizer ging volgens geruchten vreemd met déze bekende vrouw

simon-keizer-vreemdgaan

We vragen ons allemaal af of de geruchten van overspel iets te maken hebben met de break-up van zangduo Nick & Simon. En cabaretier Guido Weijers lijkt daar nu het antwoord op te hebben. Tijdens zijn oudejaarsconference doet hij namelijk wel een hele bizarre uitspraak. 

Simon Keizer

Al langere tijd gaan de geruchten rond dat Simon Keizer is vreemdgegaan en dus zijn vrouw Annemarie zou hebben bedrogen. Vlak na deze geruchten liet het zangduo Nick & Simon weten dat solo verder zullen gaan. Toeval? Zo lijkt het niet, maar beide zangers ontkennen dat de breuk iets te maken zou hebben met de geruchten over Simon. Ze hebben naar eigen zeggen geen plezier meer in het optreden samen en stoppen daarom als muzikaal duo. Er is geen sprake van ruzie, maar de timing is wel heel verdacht.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Demi de Boer geeft duidelijkheid over relatie met Ronnie Flex

Nick Schilder

Guido Weijers deed tijdens zijn oudejaarsconference van 2022 wel een hele pikante onthulling. Hij vertelt over de juice van het afgelopen jaar en haalt daarbij de breuk van Nick & Simon naar boven. “Wat was dat voor een juice dit jaar? Op een gegeven moment keken ze elkaar niet meer aan!” Hier doelt Guido natuurlijk op het afscheidsinterview van Nick & Simon bij Eva Jinek aan tafel. En Guido doet er nog een schepje bovenop. “Het gerucht ging dat Simon was vreemdgegaan met de vrouw van Nick. Ik weet ook niet wat er waar is of wat niet.” Of Guido hier een grap maakt is onduidelijk. Het zou ook zo kunnen zijn dat hij daadwerkelijk meer weet. “De vraag is dan: wie is dan schuldig en wie moet je het kwalijk nemen? Ik vind sowieso: je kunt het die vrouw niet kwalijk nemen, want ik hou Nick & Simon ook nooit uit elkaar”, grapt Guido.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @simonkeizer

Must reads 👀