Health

Aan deze signalen kan je merken dat het weer tijd is voor een wip

signalen-tijd-voor-een-wip

Slaap je slecht en ben je ineens gestrest? Honey! Hoe lang is het geleden dat jij lekker hebt liggen rollebollen met je lover? Dit zijn namelijk gevolgen van een te lange tijd geen intimiteit te hebben gehad met je partner. Tijd dus voor een wip. Geen partner? Geen probleem! Dan gaan we gewoon solo, toch ladies?

Laten we eerst even een fabel de wereld uit helpen: jouw ladyparts zullen echt niet strakker worden als je hét al langere tijd niet hebt gedaan, maar het heeft wel andere gevolgen op je lichaam. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Geen hartboost

Wist je dat je hart en vaten een hormonale- en fysieke boost krijgen tijdens het rollebollen? Dit is natuurlijk supergezond voor je! Als je hét dus een langere tijd niet doet, loop je een geweldige boost mis. Je kan natuurlijk ook heel veel gaan sporten, maar dat is obviously veel minder leuk dan een leuk avontuurtje tussen de lakens.

Verkouden of ziekjes?

Door regelmatig te rollenbollen te hebben krijg je meer antilichamen die ziektes (of andere dingen) afweren. Hét versterkt dus je immuunsysteem! Ben je nu verkouden? Dan ben je bij deze meteen op de hoogte waarom.

Gestrest

Gestrest en geen behoefte aan yoga of mediteren? Wij hebben de oplossing gevonden! Een avontuurtje tussen de lakens verlaagt namelijk je stressgehalte. Heb jij al iemand gevonden die je met dit vervelende probleem wil helpen? Dan wordt het snel tijd voor een wip.

Lees ook:
Deze 6 dingen vinden mannen (stiekem) niet fijn in bed

Slapeloze nachten

Ook heeft het invloed op je nachtrust als je al een tijdje droog staat. Rollenbollen met je lover maakt namelijk een bepaald hormoon aan dat zorgt voor een betere en diepe slaap. Is dat even handig! Dan kan jij na je geweldige beurt zonder zorgen in een diepe slaap vallen.

Beeld: Grey's Anatomy