Fashion

Trend-alert! Dit zijn de sieradentrends voor de zomer van 2023

sieradentrends zomer 2023

De sieradentrends voor van de zomer zijn weer ontzettend leuk! Vrolijke kleurtjes, parels of kraaltjes, je gaat het allemaal zien. Deze zomer staat helemaal in het teken van vrolijkheid en opvallen. Wij vertellen je alles over de 4 sieraden trends voor de zomer 2023.

Sieradentrends zomer 2023

Ieder seizoen komen er weer nieuwe eyecatchers bij, maar deze zomer ga je zeker verrast zijn. Alles staat deze warme periode in teken van opvallen en vrolijkheid en dat gaan we ook zeker terugzien in de sieradentrends. Wij zijn echt super enthousiast! En laten je met alle liefde de sieradentrends voor de zomer van 2023 zien.

1. Parels

De stralende parels zijn de laatste tijd echt niet te missen, ook deze zomer gaan we ze weer overal zien. Parels zijn namelijk ontzettend trendy en ook nog eens tijdloos. Ga deze zomer voor mooie pearls oorbellen of juist voor een schattig armbandje. Deze zomer kunnen een paar leuke parel sieraden zeker niet ontbreken in je sieradencollectie.

2. Cleopatra style

Ook deze trend gaan we echt overal zien deze zomer. De sieraden komen oorspronkelijk uit de tijd van de Romeinen en Cleopatra. In deze sieraden zit dan ook een prachtig mooi reliëf. Bij de Cleopatra style horen voornamelijk veel brede armbanden en kettingen. De sieraden zijn ontzettend mooi om te combineren met een witte outfit. Deze zomer sta je dan helemaal te shinen met deze trend!

3. Flower chocker

Deze zomer staat natuurlijk helemaal in het teken van opvallen, daarom komt de flower trend weer helemaal terug. De trend zagen we al meerdere zomers voorbij komen met felle kleurtjes, maar dit is toch net even wat anders. De flower chocker is namelijk een uniek item dat je zeker eens wil dragen. De chockers zijn geweldig om te dragen tijdens een romantisch diner of een andere mooie gelegenheid.

Lees ook:
Trend-alert! Dit zijn de zonnebrillen trends van het voorjaar 2023

4. Arm cuff

Dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste sieradentrend, dit is ook zeker een echte eyecatcher voor van de zomer! Veel mensen kennen waarschijnlijk wel de ear cuff trend, maar dit jaar is de trendy look bedoelt voor je armen. Ook dit sieraad is weer helemaal back. Al meerdere modellen zijn al gespot met de nieuwe trend, gaan we jou ook zien met dit nieuwe sieraad?

Beeld: Pinterest

Must reads 👀