Fashion

Zien! Dít zijn de mooiste sieradentrends voor lente 2023

sieradentrends-lente-2023

Als je naar buiten kijkt is het momenteel nog alles behalve lente, maar het is fijn om alvast weg te dromen bij het idee. Om in de vrolijke voorjaar sferen te komen, hebben wij de mooiste sieradentrends voor de lente van 2023 op een rijtje gezet.

1. Extravagante oorbellen

De statement oorbellen komen terug. In 2022 hebben we al gemerkt dat we steeds opvallender de straat op gaan en in 2023 is dit niet anders! De zogenaamde ‘Chandelier’-oorbellen zijn hét sieraad voor de aankomende lente. Het is een knipoog naar de wat klassiekere juwelen van vroeger, maar dan uiteraard met een moderne touch. In het voorjaar willen we niet alleen het middelpunt zijn op elk feestje, maar ook in het dagelijkse leven. De oorbellen zijn misschien niet voor iedereen weggelegd, maar geloof ons, je zal ze veel tegenkomen!

2. Bigger is better

Je kunt wel stellen dat de lente van 2023 erg variabel is. Hoe we hier boven kennismaakte met prachtige klassieke juwelen, gaan we ook ontdekken hoe oversized, chunky accessoires de show kunnen stelen. Je kan het zo gek niet bedenken, maar alles gaan we om onze armen hangen dit jaar. Grote, gekleurde banden en opvallende ringen, het hoort allemaal bij deze trend! Het grote modemerk Tom Ford doet er dit voorjaar zeker aan mee. Wat vind jij van het motto ‘bigger is better’?

3. Arm cuffs

Nu denk je vast alles gezien te hebben? Nou, deze trend vonden wij misschien nog wel het opvallendst van allemaal. Op de runway hebben we veel modellen langs zien komen met sierlijke arm cuffs. Je weet wel, van die banden om je bovenarm, waardoor je het gevoel krijgt dat je een gevechtsstrijder bent! Deze armbanden zullen we met korte topjes en shirtjes gaan dragen. Zo fleur je een simpele tanktop direct een beetje op!

Lees ook:
Trend-alert! Dit wordt dé modekleur van het voorjaar van 2023

4. Grote schakels

Last but not least, dit voorjaar trekken we onze allergrootste schakels uit de kast. Of je het nu om je nek, arm of buik wil hangen, het kan allemaal! Het is wel duidelijk dat de elegante, delicate juweeltjes deze lente worden ingeruild van alles wat uitblinkt, opvalt en verrast. Ga voor een gouden chunky ketting met bijpassende ringen, and you’re good to go!

Beeld: pinterest

Must reads 👀