Astrologie

Deze sieraden passen perfect bij jou volgens je sterrenbeeld

sieraden-sterrenbeeld

Sieraden kunnen je look écht afmaken, maar dan moet je wel weten welke sieraden je wil dragen. Om erachter te komen welke sieraden perfect bij jou passen kun je je sterrenbeeld raadplegen. Deze sieraden passen namelijk perfect bij jou volgens je sterrenbeeld!

Ram | 21 maart – 19 april

Jij bent actief en altijd on the go en dan wil je niet eerst nog je kettingen om hoeven doen als je ergens naartoe gaat. Daarom is er één sieraad dat perfect bij jou past: de smartwatch. Deze is praktisch en mooi! Je kan gaan voor een sportief model of een wat chiquer exemplaar. Zo maak je alsnog je outfit af en hou je ondertussen al je berichtjes en andere statistieken bij. Vet handig!

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier houdt van luxe. Sieraden die er enkel mooi uit zien, zijn het daarom niet voor jou. Ze moeten namelijk gemaakt zijn van luxe materialen die lang meegaan. Een prullen ring waar je vinger groen van wordt hoef jij niet. Jij zal daarom minder snel gaan voor trendy sieraden en eerder investeren in kwalitatief mooi en tijdloze items.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen zijn vaak levendige types met een opgewekt karakter. Ze houden daarom van sieraden met veel details en houden daarnaast wel van afwisseling. Hoewel jij geen sieraden nodig hebt om op te vallen vind je het wel heel leuk. De ene dag draag je gouden sieraden, de andere zilveren en dan weer sieraden met kleurtjes. You love it!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De Kreeft draagt heel graag sieraden. Het liefste sieraden die emotionele waarde hebben en je doen denken aan je dierbaren. Denk bijvoorbeeld aan een ring die van je oma is geweest, sieraden met foto’s erin of een item dat je van een dierbaar iemand of op een dierbaar moment hebt gekregen.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De Leeuw is een heel opvallend sterrenbeeld. Je barst van de positiviteit en straalt dit al te graag uit naar anderen. Omdat opvallen wel in jouw straatje ligt, mogen sieraden ook best opvallen. Voor jou kan een item niet shiny genoeg zijn.

Maagd | 23 augustus – 22 september

De Maagd is van nature heel nauwkeurig en oplettend. Voor de Maagd gaat hierdoor geen detail onopgemerkt voorbij. Echter hoeft dat allemaal niet van jou, al die extra tierelantijntjes. Die zijn alleen maar super onpraktisch en blijven aan kledingstukken hangen. Jij gaat het liefst voor subtiele, minimalistische sieraden die chic en tijdloos zijn.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal staat erom bekend heel modieus te zijn. Zij zijn daarom de eerste die in de nieuwste trends rondlopen. Ook op het gebied van sieraden. Daarnaast is de Weegschaal dol op alles wat glimt. Uiteindelijk bestaat de sieraden collectie van de Weegschaal uit trendy en tijdloze items die je goed met elkaar weet te combineren. Jij weet overal balans in te brengen. 😉

Schorpioen| 23 oktober – 21 november

Dit sterrenbeeld staat heel dicht in contact met haar donkere kant. Daarom houden ze wel van een look met een edgy randje. Sieraden gebruiken zij het liefst om die stoere look te accentueren. Een piercing hier en daar zijn ze niet vies van. Of die nou echt of nep zijn, het effect is hetzelfde.

Boogschutter | 22 november – 21 december

De Boogschutter is een heel nieuwsgierig sterrenbeeld die houdt van dingen ontdekken. Daarom hebben ze een enorme reislust en willen ze alles gezien hebben. Opvallende sieraden die trendy zijn passen goed bij de Boogschutter.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbokken zijn vaak erg ambitieus wat terug te zien is in hun smaak voor sieraden. Ze zien sieraden als een investering waar je voor moet sparen, waardoor het best wat mag kosten. Kwaliteit boven kwantiteit is jouw motto, altijd.

Waterman | 20 januari – 18 februari

De Waterman vindt het leuk om origineel te zijn en draagt daarom vaak nieuwe dingen. Nee, ze kopen niet elke week een nieuw sieraad, maar ze houden van innovatieve ontwerpen. Een sieraad moet echt uniek zijn, door bijvoorbeeld bijzonder materiaal. Denk aan gerecycled afval of sieraden van glas.

Lees ook:
Cheers! Dit is je favoriete drankje volgens je sterrenbeeld

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen is het meest spiritueel van alle sterrenbeelden, wat maar één ding kan betekenen. Ze houden van sieraden die voorzien zijn van edelstenen. Ze maken niet alleen je outfit af, maar hebben ook nog een positieve werking. Een echte win-win.

Beeld: pinterest