Lifestyle

Dit bedrijf biedt shirtloze mannen aan die komen schoonmaken

shirtloze mannen schoonmaken

Schoonmaken is niet het leukste wat er is, maar wat als je dit kan laten doen door super knappe mannen? Het renovatiebedrijf Vehs vond dit ook een heel goed idee en besloot onze droom uit te laten komen. Het bedrijf in Singapore biedt namelijk shirtloze mannen aan die bij je komen schoonmaken. Klinkt als muziek in onze oren.

Shirtloze mannen

Schoonmaken is niet alleen super saai, maar ook gewoon niet leuk om te doen. Maar wat als we het schoonmaken iets spannender kunnen maken? Het renovatiebedrijf Vehs heeft hier iets op gevonden. Zij bieden namelijk shirtloze mannen aan die bij je komen schoonmaken. Je kunt op deze manier ongelimiteerd kijken naar sixpacks terwijl ze je huis aan het schoonmaken zijn. Win-win!

Schoonmaakservice

Dit fantastische idee zou eigenlijk maar van korte duur zijn, omdat het renovatiebedrijf vehs dit als stunt had bedacht om hun virtuele thuisrenovatie expositie onder de aandacht te brengen. En dit is ze zeker gelukt, want interieur design app ServisHero heeft namelijk goed ingespeeld op de populaire schoonmaakservice en is zelfs een samenwerking met Vehs aangegaan. Dat betekent dat de service nu permanent wordt aangeboden.

Bijbaan

Het is nog een aardige klus om shirtloze mannen te vinden die ook nog eens een schoonmaakopleiding hebben gevolgd. Daarom biedt de Hunky Guy Cleaning Service geen professionals aan. Ze krijgen vooraf wel een training, maar to be honest hun spieren maken een hoop goed. De knappe hunks nemen de schoonmaakklussen voornamelijk aan als bijbaan. Zo heeft zelfs de winnaar van Australian Ninja Warrior zijn prijs ingeruild voor een bezem.

Lees ook: 
Science says: mannen die kunnen koken zijn aantrekkelijker

Kosten

Als je een paar knappe mannen in huis wil hebben, moet je er wel wat voor over hebben. Het is namelijk niet goedkoop om shirtloze mannen te laten schoonmaken. De prijzen beginnen vanaf $420 en kunnen wel oplopen tot $700, afhankelijk van de grootte van je huis. Het ligt er dus echt aan wat je er voor over hebt. Helaas wordt de service alleen in Singapore aangeboden, maar wie weet wordt dit geweldige idee binnenkort wel mogelijk in Nederland.

Must reads 👀