Celebs

Oh, no! Shawn Mendes annuleert tournee vanwege gezondheidsproblemen

shawn-mendes

Shawn Mendes heeft op zijn Instagram laten weten dat hij de rest van zijn tournee zal annuleren. De Canadese zanger heeft dit besluit moeten nemen vanwege zijn gezondheid. 

Shawn Mendes annuleert tournee: ‘Ik was er nog niet klaar voor’

Shawn zou met zijn Wonder Tour op 15 en 16 juli 2023 optreden in Ziggo Dome in Amsterdam.

Shows annuleren

‘Zoals jullie weten, moest ik de laatste weken een aantal shows annuleren, omdat ik niet klaar was voor de tol die het optreden van mij eist’, deelt Shawn op zijn Instagram. Begin juli had de zanger al een aantal optredens afgezegd om een pauze te nemen.

Lees ook
Oh no! Justin Bieber cancelt shows door ziekte

Welverdiende pauze

Shawn heeft veel gesprekken gehad met zijn team en met gezondheidsprofessionals. Hij heeft toen besloten dat hij de tour niet meer zal gaan oppakken. ‘We hadden de hoop dat ik de rest van de tournee wel kon doen na een welverdiende pauze, maar op dit moment moet ik mijn gezondheid op de eerste plaats zetten’, gaat hij verder.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Tijd om te herstellen

Ook laat hij weten dat het annuleren van de tournee niet betekent dat hij niets meer van zich zal laten horen. ‘Het betekent niet dat ik geen nieuwe muziek meer zal maken, en ik kan niet wachten om jullie in de toekomst weer te zien.’ Shawn zal terugkeren op het podium zodra hij genoeg tijd heeft gehad om te herstellen.

Beeld: instagram @shawnmendes

Must reads 👀