Celebs

Zien: zo zag Shanta van Temptation Island er vroeger uit

Shanta en ali contact

Shanta is een van de meest besproken deelnemers in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Ze ging samen met haar vriend Joël de ultieme relatie test aan, maar zo te zien heeft zij het ook erg gezellig met Ali. Hij ziet haar ook wel zitten en dit vinden wij meer dan logisch, want Shanta is een knappe meid om te zien. Wij zijn de oude doos in gedoken en hebben een aantal schattige jeugdfoto's van Shanta gevonden.

Shanta Temptation Island

De aflevering van vorige week heeft weer voor genoeg drama gezorgd en er zijn dan ook zelfs tranen gevallen. De vrouwelijk helft van de stellen had namelijk hun eerste kampvuur en dit was voor Shanta een stuk zwaarder dan ze had verwacht. Zij kreeg namelijk te zien hoe een van de nieuwe singles, Danique, een hand legde op Joël zijn schouder en dat maakte haar nogal emotioneel. Gelukkig komt Shanta zelf ook steeds meer los in de villa en lijkt ze echt te genieten van het Temptation-avontuur. We zien dat Shanta nu veel aandacht besteedt aan haar uiterlijk en er altijd goed uitziet, maar wij waren ook erg benieuwd of ze vroeger ook al zo’n beauty was.

Lees ook: 
Zien: zo zag Iris van Temptation Island er vroeger uit

Foto’s uit de oude doos

Hoe het er nu naar uitziet, heeft Shanta het erg naar haar zin op Temptation Island. In een eerder aflevering gaf ze dan ook al aan dat Ali haar enige Temptation is. Ze heeft dan ook veel raakvlakken met de knappe hunk. Z0 zijn ze allebei model en wij begrijpen maar al te goed waarom. Shanta is namelijk een echte beauty om te zien, maar was ze vroeger ook al zo’n knapperd? Wij zijn daarom even in de oude doos gedoken en hebben een aantal jeugdfoto’s van Shanta gevonden. Wat een knappie! Het is wel duidelijk dat ze vanaf jongs af aan al wist hoe ze moest poseren voor de camera. Had jij Shanta nog herkend?

Beeld: Videoland: Temptation Island

Must reads 👀