News

Temptation-Shanta reageert op roddels over haar en single Ali

Shanta en ali contact

Gisteren was vrijgezel Ali op bezoek bij Temptation Island Beach Bar. Hij deed hier een bijzondere onthulling over Shanta. Hij vertelde namelijk tijdens het interview dat Shanta berichtjes zou sturen via een anoniem Instagram-account. Wij waren natuurlijk erg benieuwd of deze informatie klopt en Shanta heeft hier zelf inmiddels ook op gereageerd.

Shanta en Ali

Het lijkt erop dat Shanta en Ali het erg gezellig met elkaar hebben tijdens Temptation Island. In iedere aflevering zien we wel een moment waarbij Shanta aan het kletsen is met vrijgezel Ali. Het is dus wel duidelijk dat er een klik is tussen de twee, maar volgens Ali viel dit allemaal wel mee. Ali vertelde in een interview met Temptation Island Beach Bar tegen Fawry wat hij nou echt van Shanta vindt. Hij gaf aan dat Shanta eigenlijk helemaal niet zijn type is en hij deed een bijzondere onthulling. Zo beweert Ali dat Shanta hem berichtjes stuurde over Temptation Island via een anoniem Instagram-account, maar zijn deze roddels wel waar?

Anonieme DM’s

Shanta zou namelijk via een anoniem account berichtjes sturen naar juicekanalen over dingen die er tijdens Temptation Island gebeurd zijn. “Volgens mij ben ik degene die erachter is gekomen”, begint Ali. Hij ontving berichtjes van een anoniem Instagram-account en hij heeft een vermoeden dat Shanta daar achter zit. “Dan stuurt dat account een DM en elke keer dat dat account ‘zij’ zei, schreef die persoon dat met ‘z-e-i’. En dat zegt zij ook”, zegt Ali over Shanta. Dit was niet het enige, want volgens Ali zou er ook een dm gestuurd zijn met: “Shanta en jij passen heel erg bij elkaar.” Shanta reageert niet veel later op de geruchten en plaatst een video op TikTok en Instagram.

Lees ook: 
Zien: zo zag Shanta van Temptation Island er vroeger uit

Reactie

Shanta deelde een video op Instagram en TikTok en laat duidelijk blijken dat er niks van deze roddels kloppen. “When someone’s telling me rumors about myself that I didn’t even know I did“, schrijft Shanta. Het is dus wel duidelijk dat zij de roddels ontkracht. Het is natuurlijk algemeen bekend dat de deelnemers van Temptation Island nog niks mogen zeggen over de uitkomst van het programma, dus wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat aflopen.

View post on TikTok

Beeld: Videoland: Temptation Island

Must reads 👀