News

Wat is er gebeurd met het schildpadje dat Shanta van Ali kreeg?

Shanta en ali contact

We hebben allemaal kunnen zien hoe vrijgezel Ali Shanta een klein souvernir gaf als aandenken aan hun mooie avontuur in Temptation Island. Shanta vond het een mooi gebaar van Ali, maar laat nu, achteraf in een interview, weten wat ze écht van het cadeautje vond.

Temptation Island

Vanaf het eerste moment in Temptation Island klikten het al erg goed tussen Shanta en Ali. Ze hebben in de afleveringen die daarna kwamen dan ook veel tijd samen doorgebracht. Ali mocht dan ook bijna altijd mee met Shanta op date. Ze hadden het zelfs zo leuk samen dat Ali gevoelens kreeg voor Shanta. Daarom had hij een souvenir voor haar gekocht, zodat ze altijd kan terugdenken aan haar Temptation-avontuur met Ali.

Shanta & Ali

Hij had voor haar een klein schildpadje gekocht die uiteindelijk de naam ‘ShantAli’ kreeg. Maar nu het Temptation-avontuur er voor Shanta en Joël weer op zit, zijn wij natuurlijk erg benieuwd wat er met dit cadeautje van Ali is gebeurd. En daar doet Shanta en nogal pijnlijke uitspraak over.

Lees ook:
Temptation Island-deelnemers betalen dit bedrag als ze uitkomst verklappen

“Heeft Enschede niet gehaald”

In de auto bij Nick Eshuis waren dit keer Shanta en Joël te gast om terug te blikken op het afgelopen seizoen van Temptation Island. Gelukkig zijn Shanta en Joël nog steeds samen als koppel en kunnen ze nu achteraf wel lachen om de beelden die ze van de ander te zien hebben gekregen. Maar de hele situatie rondom Ali ligt nog wel gevoelig, en dan vooral over het schildpadje. Daar heeft Joël wel het een en ander over te zeggen.

“Dat schildpadje heeft Enschede niet gehaald”, laat Joël weten. Shanta heeft aan Joël verteld dat ze van Ali een klein cadeautje had gekregen. “Joël heeft hem toen meteen de bosjes ingegooid.” En daar lijkt Joël niet bepaald mee te zitten. Je kan duidelijk aan zijn gezichtsuitdrukking zien dat hij het niet zo leuk vindt als Ali zijn vriendin cadeautjes geeft. “Dat is gewoon nergens voor nodig”, voegt Joël er nog aan toe.

Watch on YouTube

Beeld: Videoland