News

Met déze sexy damesparfums zit je sowieso goed bij de mannen

Celine
sexy-damesparfums

Heb je binnenkort een date op de planning staan? Dan kan een goede damesparfum natuurlijk niet ontbreken! Maar het kiezen van een parfum die lekker ruikt kan behoorlijk lastig zijn. En dan willen we het liefst ook nog dat anderen (en dan bedoelen we natuurlijk mannen ;)) de geur ook lekker vinden. Girlscene to the rescue! Want met déze sexy damesparfums zit je sowieso goed.

Dit vinden mannen de lekkerste damesparfums

Tijdens je date is het natuurlijk altijd fijn als je een complimentje krijgt dat je lekker ruikt. Bij parfumdreams kan je allerlei verschillende parfums kopen, maar welke moet je dan kiezen? Wat vinden mannen lekker ruiken?

Onderzoek

‘Showers to you’ heeft onderzoek gedaan naar de populairste mannen en vrouwengeuren. De data haalde ze bij Fragrantica vandaan. Dat is een bekende reviewsite waar mensen parfums becijferen aan de hand van verschillende factoren. En déze geuren waren het populairst:

Muskus

Muskus bevat feromonen die liefde én lust aanwakkeren. Dit is dus een goede geur om te dragen als je je date graag wil verleiden voor een avondje tussen de lakens. Muskus wordt omschreven als een geur die fris maar ook sensueel ruikt.

De parfum die deze geur bevat is Coco Mademoiselle van Chanel:

 

Patchoeli

Ook patchoeli scoorde heel goed bij de mannen die deelnamen aan het onderzoek. En wij snappen wel waarom! Wist je dat patchoeli vroeger op lingerie van escortes werd gespoten? Patchoeli is een plant waarvan de geur lijkt op lavendel en rozemarijn. Een bloemige geur dus met een nogal mysterieuze ondertoon.

De parfum die deze geur bevat is Lady Million van Paco Rabanne:

Lees ook
Dit is het perfecte parfum gebaseerd op je sterrenbeeld

Bloemen

En dit zal je vast niet verrassen, maar mannen zijn ook dol op de geur van bloemen. Dat komt omdat mannen bloemen vaak associëren met alles wat vrouwelijk is. Spray daarom die heerlijke bloemengeuren over je hele lichaam, dan zul je sowieso veel complimentjes krijgen over je geur! Wist je dat je parfum ook op je buik kunt spuiten, rondom je navel? De geur blijft daar namelijk heel lang hangen.

De parfum die deze geur bevat is Flora van Gucci:

Bron: fragranticaBeeld: pinterest