Lifestyle

De hele dag flawless make-up: Action verkoopt top setting spray

setting-spray-spotprijsje

Op zoek naar de ultieme setting spray zonder je portemonnee te plunderen? Je hoeft niet verder te zoeken! Wij hebben namelijk dé perfecte setting sprays ontdekt, en het beste van alles is dat ze verkrijgbaar zijn voor een prikkie.

Make-up blijft niet lang zitten

Ken je dat gevoel dat je uren bezig bent met je make-up, maar het blijft gewoon niet zo lang zitten als je zou willen? Niemand heeft zin om de hele dag in de spiegel te turen. Gelukkig zijn er allerlei oplossingen, zoals fixing spray of setting spray. Maar we snappen het helemaal als je dat extraatje niet per se wilt uitgeven. Gelukkig heeft Lauren Loois de ideale sprays gevonden die ook nog eens lief zijn voor je portemonnee.

TikTok

TikTok is dé plek voor van alles en nog wat, van grappige video’s tot coole fit checks. Maar wat ons echt opviel, waren de make-uptips en -tricks die voorbij kwamen! En guess what? We stuitten op de ultieme budgetvriendelijke setting sprays. Lauren nam de proef op de som en beide zijn geweldig. Zeker de moeite waard om te proberen, vooral omdat de prijzen ook nog eens super betaalbaar zijn. Bye bye, make-up die niet blijft zitten.

Setting sprays

Lauren heeft twee setting sprays aan een grondige test onderworpen: de Max & More setting spray van Action en de Refreshing Prime & Setting Spray van Kruidvat. Beide zijn absolute aanraders, maar laten we eerst even inzoomen op die van Kruidvat. Deze spray is niet alleen een setting spray maar ook een primer. Je kunt ‘m dus zowel vóór als na het aanbrengen van je make-up gebruiken. Met deze spray straal je de hele dag door, zonder je zorgen te maken over vervagende make-up. En als extraatje is deze Kruidvat spray ook nog eens vegan én kost hij maar €5,49. Glam on a budget, zeg maar!

Een setting spray voor slechts €1,59? Dat klinkt als muziek in de oren! We hebben het hier over de Max & More setting spray. Met deze spray blijft je make-up de hele dag op zijn plek, perfect voor een lange werkdag of een avondje uit in de club. Het aanbrengen is ook nog eens supergemakkelijk: even schudden, sprayen en laten drogen. Een budgetvriendelijke must-have voor make-up lovers!

View post on TikTok

Beeld: Kruidvat, Action, Instagram: @graceshadrack