Lifestyle

Aha! Zoveel serieuze relaties zul je in je leven hebben volgens je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld vertelt vaak meer over je persoonlijkheid dan je denkt. Daarom zal het je dan vast ook niets verbazen dat je sterrenbeeld een grote invloed heeft op je liefdesleven. Zo kan je sterrenbeeld ook voorspellen hoeveel serieuze relaties je in je leven zult hebben. 

Dit is hoeveel relaties je zult hebben volgens je sterrenbeeld

Best handig om te weten, toch? 😉

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram wordt vaak heel snel verliefd. Maar daarentegen is de Ram ook nogal kieskeurig. De Ram zal dan ook snel op iemand afknappen als ze eenmaal in een relatie zitten. En vervolgens begint de Ram zo weer aan de volgende relatie. Daarom is het aantal relaties dat je in je leven zult hebben gewoon niet bij te houden.

Stier (20 april – 20 mei)

Een Stier kan ook aardig snel verliefd worden. Maar een Stier zal niet zo snel op iemand afknappen. Een Stier is ook heel trouw. Ze willen altijd 100% inzet tonen in een relatie, daarom zijn het vaak ook lange relaties die je hebt. Maar het is niet altijd even makkelijk om met een Stier een relatie te krijgen, ze worden namelijk wel graag goed verwend! Daarom heeft een Stier ook niet meer dan drie serieuze relaties in zijn of haar leven.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn heel sociaal ingesteld. Ze hebben overal vrienden, kennissen, maar ook scharrels! Daarom hebben Tweelingen vaak ook maar kortstondige relaties. Want niemand is goed genoeg voor ze. Maar wanneer ze die ene persoon dan eindelijk ontmoeten, dan is het meteen meant to be. De liefde van hun leven. Daarom zal een Tweelingen waarschijnlijk maar een serieuze relatie hebben in hun leven.

Lees ook
Maken jullie ruzie over deze 7 dingen? Dan hebben jullie geen gezonde relatie

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Een Kreeft is heel gevoelig en wordt daardoor soms ook meegetrokken in het moment. Maar dit moment kan soms wel heel lang duren. En met dit moment bedoelen we een relatie. Maar dit zijn natuurlijk geen relaties die lang stand zullen houden. Daardoor zal de Kreeft wel al een aantal relaties hebben gehad voordat ze ware liefde vinden.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een Leeuw houdt van aandacht. Daarom vinden ze het ook heerlijk om een relatie te hebben. Ze krijgen dan lekker veel aandacht van hun partner. Ook houden ze ervan om met hun vrienden te praten over hun lovers. Een Leeuw zal dus vaak in een serieuze, langdurige relatie zitten. Misschien heb je eerst een paar pogingen nodig om de ware te vinden. Maar no worries! Want jouw prins(es) komt echt vanzelf.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Een Maagd heeft nogal hoge eisen voor een partner. En dat is niet per se omdat ze veeleisend zijn, maar ze houden van orde en rust. Het is dus niet de bedoeling dat iemand je leven overhoop gooit. Als een Maagd zich dus echt wil binden, dan moet die persoon wel heel speciaal voor ze zijn. Daarom zal een Maagd waarschijnlijk maar drie serieuze relaties hebben in zijn of haar leven.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen zijn gek op relaties. Ze vinden zich dan ook graag aan één persoon. Ze hebben vaak de neiging om dingen voor zich te houden, om zo op deze manier de rust te bewaren. Maar daardoor kan er ook zomaar vanuit het niets tusie ontstaan. Het is aan jou de taak om iemand te vinden die daar met jou aan wil gaan werken. Je zult dan ook eerst een aantal mislukte pogingen moeten ondergaan voordat je de ware liefde vindt.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn gevoelige mensen, als zullen ze dat niet snel toegeven. Als je net begint met daten, lijkt alles koek en ei. Maar zodra je iemand beter leert kennen, zul je dingen tegenkomen die je eerst niet zag. Hier kan een Schorpioen enorm op afknappen, waardoor ze dan ook vaak niet aan een serieuze relatie beginnen. Maar no worries, jouw ware liefde weet daar wel doorheen te prikken.

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter staat bekend om zijn sociale en avontuurlijke kant. Daarom houden ze ook zo van daten en nieuwe mensen ontmoeten. Een Boogschutter zal zich dan ook niet snel binden in een serieuze relatie. Want het moet voor jou ook leuk en spannend blijven. En settelen klinkt voor de Boogschutter vaak niet zo spannend.

Lees ook
Aha! Dit is waarom zoenen zo belangrijk is in een relatie

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken zijn over het algemeen vaak wel koppige types. Dat kan in een relatie wel voor de nodige wrijving zorgen. Ook zijn Steenbokken vaak nogal kieskeurig. Het is dus niet dat je niet verliefd wordt, maar je relaties duren vaak gewoon niet lang. Je kan dan nog wel tot over je oren verliefd zijn, als iets niet werkt, dan werkt het niet.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen worden niet snel verliefd. Ze hebben vaak een lange lijst aan eisen. En zelfs als een persoon voldoet aan al deze eisen, hoeft het nog niet te betekenen dat de Waterman dan ook verliefd wordt. En daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, maar het zorgt er wel voor dat de Waterman niet veel serieuze relaties zal hebben.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn vaak gevoelige mensen. Toch vinden ze het vaak wel lastig om hun gevoel te uiten. Dat kost Vissen vaak veel moeite. Maar Vissen zijn wel echte relatie liefhebbers. Als je dan eenmaal in een relatie zit, dan geven ze zichzelf ook volledig over aan diegene. Je zult dus misschien niet veel relaties hebben in je leven, maar ze zijn wel altijd heel intens.

Beeld: pinterest