Astrologie

Déze serie vind je het allerleukst volgens je sterrenbeeld

serie-sterrenbeeld

Tegenwoordig zijn er zoveel series om te kijken, dat we door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig kan je altijd rekenen op je sterrenbeeld en helpen de sterren je verder. Déze serie vind jij namelijk het allerleukst als we je sterrenbeeld moeten geloven! 😉

Luchtteken

Mocht je het even vergeten zijn, elk sterrenbeeld behoort tot een van de vier elementen. Het element dat bij je hoort zegt iets over de manier waarop ja naar de wereld kijkt. De sterrenbeelden van het element lucht zijn: Waterman, Tweelingen en Weegschaal. Allemaal luchttekens dus, waardoor ze veel overeenkomsten met elkaar hebben. Maar ieder sterrenbeeld is weer anders en heeft een andere favoriete serie.

Tweelingen

Zo heeft de Tweelingen moeite met het maken van keuzes en kijken ze het liefst naar een dramaserie waar ze zichzelf helemaal in kunnen verliezen. Aangezien ze het graag betrekken op hun eigen leven gaan we voor een serie die gaat over communicatie en kwetsbaarheid op emotioneel gebied. Dit sterrenbeeld is namelijk een kei in communiceren en kijkt daarom graag naar een serie zoals Marcella.

Watch on YouTube

Waterman 

Het sterrenbeeld Waterman houdt ook wel van een goede dramaserie, maar vindt het nog interessanter als deze aandacht besteedt aan onderwerpen als psychologie en sociaal onrecht. Probeer eens de serie Sex Education, een populaire serie die gaat over de seksuele ontwikkeling van tieners op een middelbare school in Groot-Brittannië

Watch on YouTube

Weegschaal 

Voor de Weegschaal hebben we de serie Designated Survivor in gedachten. Deze serie heeft sociale, communicatieve en diplomatieke eigenschappen. Eigenschappen waar het sterrenbeeld Weegschaal ook over bezit.

Watch on YouTube

Waterteken

Sterrenbeelden van het element lucht zijn: Vissen, Kreeft en Schorpioen. Stuk voor stuk sterrenbeelden die de wereld benaderen op basis van hun gevoel, maar dat is ook niet zo gek, want deze sterrenbeelden voelen ook ontzettend veel. Elk op hun eigen manier.

Vissen

Zo zijn Vissen bijvoorbeeld hele romantische mensen. Ze zijn dromerig en dwalen maar al te graag weg in hun eigen fantasiewereld. Een serie hoeft daarom niet te serieus te zijn, maar moet het liefst gaan over de liefde. Één van de beste romantische aanraders die wij kunnen bedenken is de serie, Jane The Virgin.

Watch on YouTube

Kreeft 

Ook de Kreeft is heel erg geïnteresseerd in de liefde. Daarom zou de serie Too Hot To Handle goed kunnen passen bij de Kreeft. Aangezien de Kreeft ook heel empatisch is, nemen ze de gevoelens van anderen snel over. Een luchtige serie als Too Hot To Handle is daarom perfect. De perfecte balans tussen liefde, gevoelens en humor.

Watch on YouTube

Schorpioen 

Waar de Schorpioen wel veel dingen voelt, uiten ze het minder snel dan de andere twee watertekens. Hierdoor is de Schorpioen best mysterieus en is een mysterieuze serie een betere match dan een zoetsappige liefdes serie. Een spannende serie als How To Get Away With Murder is volgens ons wel een serie waar dit sterrenbeeld in geïnteresseerd kan zijn.

Watch on YouTube

Vuurteken

Het element vuur bestaat uit de sterrenbeelden: Ram, Leeuw en Boogschutter. De naam zegt het al, deze sterrenbeelden zitten boordevol vurige passie, zijn energiek en enthousiast. Maar het element vuur betekent ook dat deze sterrenbeelden veel vrijheid en ruimte nodig hebben.

Leeuw

Eigenschappen die het meest tot uiting komen bij het sterrenbeeld Leeuw. Daarnaast zijn Leeuwen ook heel creatief en hebben ze een vleugje humor, maar welke serie past daar dan perfect bij? Nou, een serie als Nailed It! In deze bakserie gaan amateurbakkers het tegen elkaar opnemen voor het winnen van een enorme geldprijs.

Watch on YouTube

Boogschutter 

Boogschutters houden ook wel van een competitie, maar zijn in tegenstelling tot de andere sterrenbeelden iets meer recht door zee. Ze houden van eerlijkheid en duidelijke doelen en vinden een serie als RuPaul’s Drag Race daarom een heerlijke talentenjacht om naar te kijken.

Watch on YouTube

Lees ook:
Dít personage uit Ginny & Georgia ben jij volgens je sterrenbeeld

Aardeteken

We zijn alweer aangebroken bij het laatste element van de sterrenbeelden, namelijk het element aarde waar de volgende sterrenbeelden onderdeel van zijn: Steenbok, Maagd en Stier. Aardetekens hebben behoefte aan duidelijkheid. Ze zijn ontzettend nuchter ingesteld en houden er totaal niet van als dingen te vaag of zweverig worden.

Steenbok

Zo houdt de Steenbok er heel erg van om met beide benen op de grond te staan. Een serie als Modern Family past goed bij dit sterrenbeeld, aangezien de serie de perfecte balans is tussen het alledaagse gezinsleven en een dosis humor.

Watch on YouTube

Maagd

Waar de Maagd van houdt is een serie die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, zoals de dramaserie Manhunt: Unabomber. In deze serie gaat de FBI opzoek naar een terrorist Ted Kaczynski. De hoofdpersonage Fitz is hard werkend en behaald graag zijn doelen. De perfecte serie voor de Maagd dus.

Watch on YouTube

Stier 

Last but not least hebben we de Stier. Dit sterrenbeeld hecht ontzettend veel waarde aan vriendschap. Iets waar de meiden in de serie Trinkets ook veel waarde aanhechten. Deze tienerdrama serie is gebaseerd op het boek van Kirsten Smith. Wellicht een boek om aan de leeslijst toe te voegen?

Watch on YouTube

Beeld: Netflix

Must reads 👀