News

Sem de Coninck doet oproep op Instagram: ‘Begin er niet over’

sem-de-coninck

Sem de Coninck kennen we natuurlijk allemaal van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. Ze kwam daar het strand opgelopen als de ex van Dusty, maar dit viel toch behoorlijk tegen voor Sem. Ze had namelijk toch nog gevoelens voor haar ex en dat zorgde voor veel drama in de villa. Inmiddels heeft Sem al deze drama achter zich gelaten en is ze smoorverliefd op haar vriend Jason. Toch wil Sem nu nog even een oproepje doen op Instagram.

Sem de Coninck

Sem deelt een verhaal in de Instagram Stories van haar nagel-business account. “Ik wil jullie iets vagen, hopend op jullie begrip”, begint haar verhaal. “Zoals de meeste zullen weten heb ik mee gedaan aan reality-tv. Dit is voor mij al 2,5 jaar geleden. Ik zelf ben hier niet meer mee bezig, ik doe geen interviews meer en ik wil er ook het liefst niks meer mee te maken hebben.”

Deelname Ex on the Beach

“Daarom aan mijn komende klantjes de vraag, of jullie mij geen vragen willen stellen over EOTB en dergelijke. Het is voor mij niet fijn om hier nog steeds over te moeten praten of vragen over te blijven krijgen”, laat Sem weten. “Voor mij is dat een afgesloten hoofdstuk. Jullie komen voor een afspraak voor je nagels, gewoon met mij als persoon, als Sem. Het is geen meet & greet waarop ik een soort interview ga doen. Ik heb het eerder meegemaakt toen ik nog wel nagels deed. Vandaar dat ik deze story dus ook nu alvast post. Dit is geen aanval naar jullie, maar ik wilde dit wel graag even gezegd hebben.”

Lees ook:
Kijkers zijn helemaal klaar met EOTB-Maxim: ‘Ik ga hem cancellen’

Afgesloten hoofdstuk

Ze laat dan ook weten dat ze zelf helemaal niet meer bezig is met haar deelname aan Ex on the Beach. Het is voor Sem een afgesloten hoofdstuk. “Ik wil gewoon niet meer geassocieerd worden met reality-tv. Ik heb daar veel geleerd waardoor ik nu ben wie ik ben. Maar daar blijft het ook bij”, schrijft ze. “Ik zie mezelf niet als iemand van EOTB, zo heb ik mezelf ook nooit gezien. Dit omdat ik daar eigenlijk nooit thuis hoorde. Ik ben niet iemand die in zo’n programma hoort. Ik heb geen spijt van mijn deelname, maar ik zou het niet nog een keer doen. Ik weet dat er altijd mensen zullen blijven die me zullen herinneren van EOTB. Maar weet dat ik mezelf zo al een hele lange tijd niet meer zie.”

Beeld: Instagram: @semdeconinck

Must reads 👀