News

Babynieuws! Sem de Coninck van EOTB en Jason Burgers verwelkomen zoontje

sem-de-coninck-bevallen

Sem de Coninck en Jason Burgers zijn kersverse ouders van hun pasgeboren zoontje. Na maandenlang wachten kunnen de twee dit wondertje nu ein-de-lijk in hun armen sluiten. Op Instagram deelt de realityster prachtige foto's van de kleine spruit en haar bevalling waar wij alleen maar met verwondering naar kunnen kijken!

Sem de Coninck en Jason Burgers

Sem de Coninck en haar vriend Jason Burgers stralen van geluk, want ze zijn ouders geworden van hun prachtige zoontje! De kersverse ouders delen vol trots de allereerste momenten van hun kleintje op Instagram, en wij kunnen alleen maar smelten bij het zien van de foto’s van de bevalling en de liefdevolle blikken die ze werpen op hun pasgeboren spruit. “Onze lieve kleine Kik is geboren op 9 januari 🤍”,  schrijft het stel bij de reeks foto’s op Instagram. De liefde straalt van de gedeelde foto’s af!

View post on Instagram
 

Laatste loodjes

Sem nam haar Instagram-volgers gedurende haar hele zwangerschapsreis mee op een intieme reis. Elke week gaf ze een kijkje in haar avontuur, deelde de hoogte- en dieptepunten, en gaf ons een glimp van haar groeiende babybelly. Het was een emotionele rollercoaster die ze met haar volgers deelde, en de onthulling van de aanstaande geboorte hing al een tijdje in de lucht.

Drie weken geleden plaatste de realityster haar laatste zwangerschapsupdate, met de woorden “De laatste loodjes”. Sem deelde eerlijk over de uitdagende momenten, van ziekte, het wennen aan haar veranderende lichaam, tot het intense genieten.  “Nog nooit in mijn leven zo’n extreme rollercoaster meegemaakt. Van enorm genieten naar mezelf zo super slecht voelen. Trimester 1 was ruk. Ziek ziek ziek tot de 21 weken”, schrijft ze onder de foto van haarzelf boven het toilet hangend. Ahhh! “Ik heb gelukkig super veel steun aan degene die er oprecht voor mij zijn! Dankbaar!!! 🤍 Zo blij als onze kleine er dadelijk is, nu kan ik echt echt echt niet meer wachten! Tot snel baby”, sloot Sem haar post af.

View post on Instagram
 

Enne, die tijd is nu eindelijk aangebroken, want zij en Jason hebben kleine Kik gisteren op 9 januari mogen verwelkomen! Wij wensen het gezinnetje heel veel geluk toe.

Beeld: instagram @semdeconinck