Celebs

Déze influencer werd gevraagd om mee te doen aan de Bachelorette

selma-omari-bachelorette

We hoeven niet lang meer te wachten op het nieuwe seizoen van de Bachelorette. Dan kunnen we zien hoe Sylvia Geersen op zoek zal gaan naar de ware liefde. Maar zij is blijkbaar niet de enige BN’er die is gevraagd om de Bachelorette te zijn. 

De Bachelorette

Het duurt niet lang meer tot we kunnen zien hoe Sylvia Geersen op zoek gaat naar de ware liefde in het nieuwe seizoen van de Bachelorette. Nadat het Gaby Blaaser helaas niet is gelukt, hopen we dat de zoektocht van Sylvia beter zal verlopen. In een vlog van Monica Geuze kregen we al een klein voorproefje van de locatie waar het zich allemaal afspeelt.

En als we Sylvia mogen geloven is dit seizoen wél succesvol geweest. In een interview met RTL Boulevard liet ze per ongeluk weten dat ze de liefde heeft gevonden. De interviewer vroeg of ze straalde door een liefdesglow of dat het een blush was. “Dat is mijn spraytan, met blush en een glow”, zei ze toen.

Lees ook:
Sylvia Geersen deelt details over het nieuwe seizoen van The Bachelorette

Selma Omari

Wij vinden Sylvia zeer geschikt als Bachelorette, maar blijkbaar hadden de makers van het programma ook een andere dame op het oog. Zo liet Selma Omari in een gesprek met Real Talk weten dat zij ook is gevraagd om mee te doen met het programma.

“Even hard op zeggen, maar mijn dating life is echt een different level of mensen vinden dit interessant”, begint ze. “Als ik met iemand date betekent dat niet gelijk dat ik een relatie heb met diegene. Doe rustig.” Vervolgens kaart Selma aan dat ze is gevraagd voor het liefdesprogramma. “Wist je dat ze mij zelfs hebben gevraagd voor De Bachelorette?”, stelt ze. Maar helaas was Selma niet geïnteresseerd, ze houdt haar liefdesleven liever privé.

View post on Instagram
 

Beeld: videoland

Must reads 👀