Films & Series

Als je fan bent van Selling Sunset, dan moet je deze serie ook zeker kijken!

Netflix

Driedubbel goed nieuws voor alle fans van het programma Selling Sunset. Er zijn namelijk twee nieuwe seizoenen én een spin off van de populaire serie aangekondigd! Wij vertellen je alles wat je erover moet weten!

Seizoen 6 en 7 én spin-off Selling Sunset aangekondigd

Er komt weer héél veel drama onze kant op!

Selling Sunset seizoen 6 en 7

Het vijfde seizoen van de populaire serie Selling Sunset is sinds april dit jaar beschikbaar op Netflix. Het staat er nu dus zo’n twee maanden op en wij krijgen maar geen genoeg van alle drama. En dat hoeft gelukkig ook niet: Heather, één van de sterren van de show, deelde een tijdje geleden namelijk op Instagram dat er een zesde én zevende seizoen aankomen! ”Dat is allemaal te danken aan de voortdurende steun die jullie ons en de show hebben gegeven. Ik kijk er zo naar uit om weer te gaan filmen met mijn Oppenheim-familie!”, schrijft ze. OMG!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

De opnames voor de nieuwe seizoenen zijn nog niet begonnen, en wanneer het zesde seizoen op Netflix te zien is, is ook nog niet bekend. We hopen ergens volgend jaar, ook rond deze tijd, maar we houden jullie op de hoogte!

Lees ook
Whait, what? Christine Quinn vertelt dat de makers van Selling Sunset alles verdraaien

Selling The OC

En dat is niet het enige goede nieuws dat we voor jullie hebben. Selling Sunset heeft namelijk een spin-off van de populaire serie aangekondigd! De spin-off heet ‘Selling The OC’ en in deze serie volgen we een nieuwe groep makelaars die hun best gaan doen zich te vestigen in het tweede kantoor van The Oppenheim Group. Deze vestiging ligt aan de kust van Orange County en als we de trailer mogen geloven kunnen we weer genieten van meer dan genoeg drama!

De spin-off zal vanaf 24 augustus te zien zijn op Netflix. Bekijk hieronder de trailer:

Watch on YouTube

Bron: RTL BoulevardBeeld: Netflix

Must reads 👀