Lifestyle

Snel bruin worden? Action verkoopt nu self tan water

self tan water Actionn

Voor je het weet staat de zomer alweer voor de deur, dus een mooi bruin kleurtje kan dan natuurlijk niet ontbreken. In ons kikkerlandje schijnt de zon helaas niet zoveel als we zouden willen, maar gelukkig bestaan er tegenwoordig allerlei self tanningsproducten. Ook bij Action verkopen ze nu een self tan water voor een spotprijsje.

Self tan water

Tegenwoordig bestaan er ontzettend veel mooie self tanningsproducten, maar je betaalt er vaak wel veel geld voor. Toch bestaan er ook genoeg goedkopere merken waarmee je een prachtig kleurtje kan krijgen. Ook onze favoriete winkel Action verkoopt nu een goedkope self tan. De self tan lag vorig jaar ook al in de schappen, maar ze verkopen nu een verbeterde variant. Op TikTok is het self tan water van Action ontzettend viral gegaan, maar zijn er wel veel verschillende meningen over dit product. Het kan soms namelijk best wel vlekken, maar dat verschilt per huidtype. Maar als je niet veel geld wil besteden aan een self tan product, dan moet je deze must-have van Action zeker eens proberen!

Lees ook:
Wil je hebben: Action verkoopt handige paraplu voor je telefoon

Action

Het self tan water van Action is overal te koop in de winkels. Toch moet je voordat je het product gebruikt wel even opletten. Het self tan water moet namelijk niet meteen op je huid worden gesprayd, want dan heb je de kans om oranje te worden. Het is daarom verstandig om de self tan te mengen met je favoriete bodylotion. Als je alles goed mengt en verdeelt over je huid, dan kan er bijna niks mis gaan. En het geweldige aan dit product is dat het maar €2,30 kost! Dus plan binnenkort maar een lekkere selfcare tanning avond.

View post on TikTok

Must reads 👀