Celebs

OMG! Dit verdient Selena Gomez per Instagram-post

selena-gomez

Selena Gomez is, op Kylie Jenner na, de meest gevolgde vrouw op Instagram met wel 344 miljoen volgers. Haar fanbase is door de jaren enorm gegroeid en wij waren wel benieuwd hoeveel geld de zangeres verdient per Instagram-post.

Dit is wat Selena Gomez verdient per Instagram-post

Wij zochten het voor je uit!

Acteercarrière

Selena is begonnen als jeugdster bij Disney en later doorgegroeid naar een volwaardig multi-talent. En talent moet beloond worden, maar aan hoeveel nullen komen hierbij kijken? Voor haar rol bij Wizard of Waverly Place verdiende zij 30.000 dollar pér aflevering (!). En dat dan voor 106 afleveringen lang. Insane! Ook als ‘Mabel’ in Only Murder in the Building verdiende Selena Gomez een aardig zakcentje. Dat liep soms wel op tot de 600.000 dollar per aflevering.

Music makes money

Niet alleen door het acteren is Selena zo groot geworden, ook haar mooie stem werkt daar aan mee. Tijdens haar zangcarrière heeft ze haar spaarvarken lekker bij gespekt. In 2013 stond haar vermogen al op 10 miljoen dollar en dankzij haar tour Stars Dance Tonight en Revival kwam daar nog een totaalbedrag van 70,9 miljoen dollar bij!

Rare Beauty

Rare Beauty is in september 2020 opgericht en sindsdien dé beautyline van Selena Gomez. De beautyline is razend populair op TikTok en heeft door haar grote hoeveelheid aan fans ook veel sales gemaakt. In het eerste jaar alleen al heeft het bedrijf 60 miljoen dollar omgezet. WOW!

Lees ook:
OMG! Zoveel geld verdient zangeres Maan per optreden

Zóveel verdient Selena per Instagram-post

Voor een van de meest gevolgde vrouwen op Instagram kan je veel geld vragen voor je gesponsorde posts, dat weet iedereen wel. Maar dat de bedragen zó hoog zijn hadden wij niet verwacht. Volgens de jaarlijkse Instagram Rich List vraagt de popster bijna 1,5 miljoen dollar per post. Wow!

Dat betekent dat Selena’s net-worth nu over 95 miljoen dollar gestegen is, alweer 20 miljoen meer dan een paar maanden geleden. Selena, keep up the good work 😉

Bron: CosmopolitanBeeld: Instagram @selenagomez

Must reads 👀