Celebs

Oeh la la: is dit de nieuwe lover van Selena Gomez?

Selena-gomez-daten

Selena Gomez is echt van alle markten thuis, of het nu gaat om zingen of het hebben van haar eigen kookshow, ze kan werkelijk alles! Het enige wat nog ontbrak in het plaatje was liefde, maar nu heeft ze zelf bevestigd dat ze een nieuwe liefde in haar leven heeft - OMG!

Selena Gomez

Selena Gomez schittert niet alleen als zangeres, maar heeft ook haar eigen make-uplijn, Rare Beauty, die als een trein loopt. Als je haar daar niet van kent, dan wel van Wizards of Waverly Place. We weten allemaal met welke bekende celeb, Selena lange tijd een relatie had: Justin Bieber. Inmiddels hebben ze beiden hun eigen wegen bewandeld. Justin is gelukkig getrouwd. Enne, we dachten dat het er misschien niet meer van zou komen, maar het is echt waar – Selena Gomez heeft ook een nieuwe liefde! Het begon met geruchten, maar het is nu officieel bevestigd door de zangeres. En nee, helaas voor alle Beliebers, het is niet haar ex Justin Bieber. Het gaat nu namelijk om Benny Blanco, en de onthulling gebeurde op een wel heel bijzondere manier.

Nieuwe Lover

Hoe is dit fantastische nieuws naar buiten gekomen? Via Instagram! Hoewel er altijd veel geruchten circuleren op sociale media, lijkt deze keer een roddel ook echt te kloppen. Rumor has it: Selena en Benny zijn aan het daten en hebben misschien zelfs wel iets samen.

Ze zijn namelijk al samen gespot op een foto, maar Selena bevestigt het ook onder een post met één simpel woord: ‘facts’. OMG, dat is toch wel een duidelijke bevestiging. Ook heeft Selena in haar welbekende show “Selena + Chef” laten weten dat ze stiekem toch wel een crush heeft op iemand. Wie dat was, wisten we nog niet. Maar nu volgt ook de moeder van Selena, Benny. Deze bekende zangeres heeft zelfs zijn kookboek gedeeld op haar verhaal

Nahw, Selena verdedigt Benny ook op Instagram. Zo zegt ze dingen als ‘He is the best thing that ever happened to me’ en ‘He’s my absolute everything in my heart’. Ze reageert zelfs op mensen die negatief praten over haar nieuwe liefde. En hier blijft het niet bij, want ze heeft ook een foto geliked met als titel ‘Selena Gomez dating producer Benny Blanco’. Dus als deze twee geliefden nu geen relatie hebben, weten wij het ook niet meer

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @selenagomez