Films & Series

Wow! Zoveel seizoenen van The Real Housewives of Amsterdam komen er in totaal

real housewives of amsterdam

Sinds kort is het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam van start gegaan bij Videoland. Elke donderdag komt er een nieuwe aflevering online en kan je genieten van de overdreven en hysterische levens van zeven Amsterdamse ladies. Maar hoeveel seizoenen kunnen we van de Real Housewives verwachten?

Gossips aan de grachten

Al jaren geleden begon de reeks ‘Real Housewives’ in Beverly Hills, ondertussen zijn er allerlei verschillende plekken voorbij gekomen. Dit jaar is het de beurt aan onze Nederlandse hoofdstad, Amsterdam! De zeven dames die gevolgd worden horen bij de hoge klasse van de stad en hebben dagelijks bakken met geld om uit te geven. De vrouwen leven een heel ander leventje dan de gemiddelde Amsterdammer. Veel mensen vinden het een overdreven en zelfs ‘neppe’ serie, waar anderen er goed om kunnen lachen en het wel vermakelijk vinden om naar te kijken. Met zulke verschillende geluiden zal je misschien denken: hoe lang gaan ze er nog mee door? Wij weten hoeveel seizoenen er minimaal nog komen van The Real Housewives of Amsterdam.

Watch on YouTube

Lees ook:
Bingen maar: de beste realityshows op Amazon Prime Video

Zoveel seizoenen

Als we het Instagram-kanaal JuiceChannel mogen geloven, zijn The Real Housewives of Amsterdam nog lang niet klaar met hun realityshow. Love it or hate it, maar er beloven in totaal nog minimaal drie seizoenen aan te komen. Juicechannel heeft vanuit hun bronnen vernomen dat alle dames van de serie contracten hebben getekend voor dus nog drie seizoenen! Niet iedereen is hier even blij mee en het kanaal krijgt dan ook veel negatieve reacties op het nieuws. Iemand heeft zelfs een privé-berichtje gestuurd met “DRIE??? OMG NO WAY”, klinkt niet heel positief! Ai! Ben jij fan of sla je het liever over?

Beeld: videoland

Must reads 👀