Lifestyle

Good to know! Dit zegt het seizoen waarin je geboren bent over je karakter

seizoen-karakter

Ons sterrenbeeld kennen we allemaal wel en we weten waarschijnlijk ook wel wat het allemaal inhoudt. Maar wist je dat het seizoen waarin je geboren bent ook iets over jouw karakter zegt? En voor de sceptische mensen onder ons: deze dingen zijn wetenschappelijk bewezen ;).

Dit is wat het seizoen waarin je geboren bent over jouw karakter zegt volgens de wetenschap

Niet alleen je sterrenbeeld zegt iets over je karakter, ook het seizoen waarin je geboren bent! Dit is wat dat over jou zegt.

Winter (21 december t/m 19 maart)

Ben jij in de winter geboren? Dan zie je het volgende waarschijnlijk al wel aankomen: jullie hebben het over het algemeen het zwaarst. Winter staat natuurlijk sowieso bekend als een somber seizoen, dus het is dan ook niet gek dat jullie dat een beetje in je hebben. Baby’s die in de winter geboren worden hebben hogere kans om schizofrenie, bipolaire eigenschappen, SAD of depressie te ontwikkelen. Maar, kinderen uit januari en februari schijnen dan ook weer creatiever te zijn!

Lente (20 maart t/m 20 juni)

Lente is het seizoen waarin we allemaal weer wat vrolijker beginnen te worden. De temperaturen gaan omhoog en de bomen krijgen weer blaadjes. Lente-baby’s zijn dan ook de gelukkigste en meest optimistische baby’s die er geboren worden. Herken je jezelf hier niet in? Dat kan, er staat namelijk ook iets tegenover. Lente-baby’s (voornamelijk geboren in de maand mei) zijn ook heel vatbaar om klinisch depressief te worden.

Zomer (21 juni t/m 22 september)

Over het algemeen zijn zomer-baby’s ook heel positief en optimistisch. Daartegenover staat wel dat mensen die in de zomer geboren zijn extreme stemmingswisselingen kunnen hebben: de hoogtepunten zijn héél hoog, en de dieptepunten zijn héél diep.

Lees ook:
We love fall the most of all! Deze drie sterrenbeelden zijn dol op de herfst

Herfst (23 september t/m 20 december)

In de herfst begint het natuurlijk weer kouder en donkerder te worden, maar gelukkig is de herfst nog maar het begin. Daarom zijn herfst-baby’s júíst het meest stabiel! Zo hebben mensen die in de herfst geboren zijn de kleinste kans om bipolair te worden. Wél raken herfst-baby’s het snelst geërgerd!

Bron: HappinezBeeld: pinterest