Films & Series

Op déze datum verschijnt het tweede seizoen van Gossip Girl op HBO Max

seizoen-2-gossip-girl

Vorig jaar verscheen dan eindelijk de langverwachte reboot van Gossip Girl. Wij waren meteen verslaafd, en konden niet wachten op een tweede seizoen. We hebben goed nieuws, want het nieuwe seizoen van Gossip Girl verschijnt binnenkort al op HBO Max. 

Tweede seizoen

In seizoen 2 van de Gossip Girl reboot, volgen we de studenten in het tweede semester van het derde schooljaar. Gossip Girl trekt weer alles uit de kast in haar poging de levens van de Manhattan elite te beheersen. Na haar eerste pogingen heeft ze geleerd wat haar publiek wil. Ze gaat een stapje verder en extremer dan eerst. Dat klinkt als veel drama! Dit semester kan er maar één queen zijn. Oude vijanden duiken op en er ontstaan nieuwe bondgenoten.

Bekende gezichten

De originele Gossip Girl serie zal altijd een speciaal plekje hebben in ons hart. De geweldige outfits van Serena en Blair, al het drama met Jenny Humphrey en dan hebben we het nog niet eens over Nate gehad. Gelukkig hebben we de reboot om ons te vermaken met nóg meer Gossip Girl drama. Hoewel de nieuwe serie lekker wegkijkt, mis je soms toch een beetje van de oude glorie. Goed nieuws! Georgina Sparks keert terug in de reboot. Dat is précies de hoeveelheid drama die de serie nodig heeft. Wij kunnen niet wachten wat voor streken ze nu weer voor ons in petto heeft. Er gaan nog meer geruchten rond over bekende gezichten die terugkeren in de reboot. We gaan het allemaal zien in de komende afleveringen van Gossip Girl.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Komt de ‘echte’ Blair Waldorf terug in de Gossip Girl-reboot?

Releasedatum

En dan hebben we nog meer goed nieuws voor de fans van de populaire serie. De nieuwe afleveringen laten minder lang op zich wachten dan verwacht. Seizoen 2 van Gossip Girl verschijnt op 1 december al op streamingsdienst HBO Max. Ben jij al excited? Wij wel!

Beeld: Pinterest