Films & Series

Bingen maar! Seizoen 2 van Ginny & Georgia is vanaf vandaag te zien!

Nicoline
ginny-georgia-seizoen-2

Het is alweer (bijna) twee jaar geleden dat het eerste seizoen van Ginny & Georgia op Netflix verscheen. De eerste aflevering van het seizoen werd namelijk op 24 februari 2021 uitgebracht. Sindsdien wachten fans met smart op seizoen 2 van serie Ginny & Georgia. En vanaf vandaag kunnen we deze eindelijk gaan bingen!

Ginny & Georgia

Het eerste seizoen van de serie was meteen al een groot succes. Niet gek dat fans dan ook al sindsdien zitten te wachten op een nieuw seizoen. In april 2021 werd de serie al verlengd voor een tweede seizoen. In september 2022 waren de opnames afgerond en kon de nabewerking beginnen. Het einde leek hiermee in zicht, maar fans moesten nog even geduld hebben, tot vandaag dan! Zo zie je maar weer geduld is een schone zaak ;-).

Een tijdje geleden bracht Netflix de trailer voor het nieuwe seizoen al naar buiten. En dat zag er al veelbelovend uit. We snappen dat het een tijdje geleden is dat je deze serie hebt gekeken, daarom geven we je even een korte samenvatting. In deze serie volgen we Ginny & Georgia, oftewel moeder en dochter, die na meerdere verhuizingen zijn aangekomen in New England. Hoewel Ginny nog maar een puber van 15-jaar oud is, is ze vaak nog volwassener dan haar moeder Georgia. Georgia is weer naar haar geboortestad verhuist om een nieuw, normaal leven op te bouwen voor haar en haar twee kinderen. Dat normale leventje blijkt echter lastiger te zijn dan ze dacht, tot grote ergernis van Ginny.

Watch on YouTube

Lees ook:
Vanaf déze datum is het derde seizoen van Outer Banks te zien 

Seizoen 2

In de cliffhanger van het eerste seizoen zagen we dat dochter Ginny erachter komt dat haar moeder stiefvader Kenny heeft vermoord. Dit deed Georgia natuurlijk om haar dochter te beschermen, maar dat kan zomaar eens in het verkeerde keelgat schieten bij Ginny. In het tweede seizoen zullen we daarom zien hoe de moeder-dochter band van Ginny en Georgia op de proef zal worden gesteld. En hoe zal het aflopen met de romance tussen Ginny en Marco? Daar zullen we in het tweede seizoen eindelijk antwoorden op krijgen. Wij hebben het de komende tijd even druk met bingen ;-).

Beeld: Netflix