Lifestyle

Back to school! Deze spullen heb je écht nodig voor een lange schooldag

schoolspullen-lange-schooldag

Het is weer zo ver, de schooldeuren gaan weer open en de collegezalen stromen vol met leergierige studenten. Dat je een laptop, agenda, pennen en andere standaard schoolspullen moet mee nemen is bij iedereen wel bekend. Maar hier hebben wij een paar spullen voor je op een rijtje gezet die je ook absoluut niet mag vergeten!

Deze spullen heb je écht nodig tijdens een lange dag op school

Een handige checklist zodat jij voorbereid de deur uit gaat!

Klein toilettasje

Om goed voorbereid de deur uit te gaan is het handig om te denken aan een kleine emergency toilettas. Met daarin een kleine deo, (vochtige) zakdoekjes, hand sanitizer en niet te vergeten; extra maandverband of tampons. Als er nog ruimte over is, stop er nog een lekker travel-size luchtje in en je favo lipgloss!

Stay hydrated

We weten allemaal dat het heel belangrijk is om goed water te drinken. Daarom is jouw hervulbare fles waarschijnlijk allang gevuld met water en ready-to-go, maar hoe lekker is het om er af en toe limonade van te maken?! Ga langs de winkel en neem een klein siroopje mee. Deze zijn bij elke supermarkt te scoren in een klein formaat.

Even opladen!

Het is natuurlijk belangrijk dat je zorgt dat je voor je laptop en je mobiel een oplader meehebt. Maar je moet niet vergeten om jezelf zo nu en dan ook even op te laden. Zorg er daarom voor dat je genoeg eten en drinken mee hebt en een lekkere proteïne snack voor in de middag. Ook is het handig om een paar paracetemolletjes of anti-gripine mee te nemen, om van de hoofd- of buikpijn af te komen.

Lees ook:
Keuzestress over je studie? Op déze school kun je nu Harry Styles als vak kiezen

‘Ik voel druppels…’

Hopelijk heb je nog wat ruimte over in je tas met al die schoolspullen, want we hebben nog één laatste tip! Een vouwbare paraplu! Hoe vaak komt het wel niet voor dat het weerbericht er naast zit en je toch door de regen moet lopen? Voorkom dit door standaard een klein vouwbaar parapluutje in het zijvakje van je tas te stoppen. Op deze manier zorg je ervoor dat je altijd droog aankomt!

Beeld: Pinterest

Must reads 👀