Fashion

Dít zijn de schoenentrends voor het voorjaar van 2023

schoenentrends-voorjaar-2023

De lente staat alweer om de hoek, wat betekent dat onze sneeuwschoenen weer de kast in kunnen en we onze leukste hakken weer kunnen dragen! Dit zijn dé schoenentrends voor het voorjaar van 2023.

1. De platformsandaal

Iets wat we al een tijdje voorbij zien komen, steelt ook nu weer de show als één van de grootste schoenentrends van het voorjaar. Want waarom zou je reguliere sandalen dragen, als je ze ook met een platform kan krijgen? Dit elevate je look naar een heel nieuw level en is een onmisbaar item in je kast.

2. Gladiator sandaal

Om nog even in de sandaal-categorie te blijven: de gladiator sandaal gaan we dit voorjaar ook overal zien. De naam klinkt heel indrukwekkend en dat zijn de schoenen ook. Deze strappy hak haalt iedere outfit direct van een acht naar een dikke tien. Ook deze sandaal is dus onmisbaar in je kast en zal één van de grootste schoenentrends van het voorjaar zijn!

3. Ballerina’s

Je weet wat ze altijd zeggen wanneer het om fashion gaat: trends komen altijd terug. Ballerina schoentjes waren jaren geleden helemaal hot, maar de afgelopen jaren hebben we er nog maar weinig mensen mee zien lopen. Toch zijn ze weer helemaal terug! Deze platte schoentjes zijn populairder dan ooit. Ze zijn lekker simpel en heel makkelijk te combineren met je zomerse kleding. Ideaal!

4. Old school sneakers

Vintage kleding is al langere tijd populairder dan ooit. Toffe sweaters en y2k vestjes op een wijde, low rise spijkerbroek: wij zijn er obsessed mee. Maar wat is een goede outfit zonder matchende kicks? Old school sneakers zijn dus weer helemaal terug. And we love it!

Lees ook
Trend-alert! Dit zijn de zomerjassen trends voor het voorjaar van 2023

5. De sleehak

Last but not least: de sleehak. Ook dit is zo’n item dat iedere zoveel jaar weer helemaal terug is. En ook dit jaar gaan we ze weer volop zien! Met deze fashionable hakken maak je iedere look helemaal af. Ze zijn lekker makkelijk te combineren en lopen onwijs fijn. Geen wonder dat deze geweldige hak wederom één van de grootste schoenentrends van het voorjaar is!

Beeld: Pinterest

Must reads 👀