Fashion

We love it! Dit zijn de coolste schoenentrends van 2022

Danique
schoenentrends-2022

Afgelopen jaar is een heel goed jaar geweest voor de fashion-lovers. De trendy kledingstukken en statement accessoires vlogen je om de oren! Zo heb je vast ook allerlei verschillende opvallende schoenen voorbij zien komen. Dit waren (en zijn) de coolste schoenentrends van 2022!

De gaafste schoenentrends van 2022 op een rijtje

Maak maar alvast wat ruimte in je kledingkast voor deze must-haves!

Clogs

Clogs, of te wel, klompen! Je kan het misschien niet voorstellen maar deze fashionable schoenen zijn helemaal in. We hebben eind deze zomer nog kennis gemaakt met de Birkenstock klomp, hier gaan we in de herfst nog veel meer varianten van tegenkomen. Is de suède instapper niet helemaal voor jou? Niet getreurd, de klomp heb je in allerlei verschillende stofjes, stijlen en kleuren! Deze lichtroze leren klompen met houten hak zijn ook écht een must-have voor het najaar.

Lees ook:
Trend alert! Het kostuumgilet is een musthave item voor deze herfst

High platform heels

Deze heerlijke Y2K-trend is niet meer weg te denken uit de modewereld. Het zijn eigenlijk gewoon hoge hakken met héééle dikke zolen! Altijd al een stukje langer willen zijn? Pak je kans! Door de dikke zolen zitten deze hakken een heel stuk comfortabeler dan de standaard pump of naaldhak. Ook deze schoenen zijn er in allerlei soorten en maten, maar we hebben de Barbie-like platform hak wel heel vaak langs zien komen. Stylish and comfy!

Sportieve sandalen

Chunky, sporty sandalen zijn helemaal hip! En nee, dan niet degene die je vader draagt met van die lange witte sokken. Yuk! Grove sandalen met een wat dikkere zool hebben we in allerlei kleuren gezien deze zomer. Alle grote modemerken deden er aan mee. Jammer genoeg is het in ons kikkerlandje niet warm genoeg in de herfst om deze het hele jaar door te dragen. Anders hadden we het zeker wel gedaan! Hoe gaaf zijn deze van Ganni?!

Wij weten ook wel dat de gemiddelde student deze sandalen niet kan veroorloven, gelukkig zijn er meer dan genoeg dupes bij betaalbare kledingwinkels te vinden!

Lees ook:
Trend-alert! Dit zijn de leukste puffer jackets voor het najaar

Puffer schoenen

We kennen de puffer jacket allemaal wel, maar dit jaar hebben we ook kennis gemaakt met de puffer schoen. Van hakken en boots tot aan flipflops, we love them all! Dit maak je outfit net wat speelser en dit verandert een normale slippen in een heus fashion item.

Walking on clouds! <3

De voetjes bloot in de regen of sneeuw lijkt ons niet zo een goed idee. Daarom hebben wij hier ook de najaar versie van deze trend. Hoe stoer zijn deze?!

Beeld: Pinterest