Fashion

Deze schoenen vinden mannen aantrekkelijk – en deze juist niet

schoenen-aantrekkelijk-volgens-mannen

De ene vrouw draagt liever stoere sneakers met een ripped baggy jeans, terwijl de andere vrouw juist liever in een rokje met gave pumps eronder voor de dag komt. Iedereen is prachtig op zijn of haar eigen manier, maar stiekem hebben mannen toch wel een lichte voorkeur als het gaat om de schoenen van een vrouw. Je moet natuurlijk lekker dragen wat je zelf mooi vindt, maar wij vinden dit stiekem wel heel interessant ;).

1. Hoge hakken

Nu weten we voor eens en voor altijd het antwoord: vinden mannen vrouwen met hoge hakken aantrekkelijk of over the top? Nou, volgens mannen kán je niet fout gaan met een mooie hak, en vinden ze dit heel aantrekkelijk. Wel zonder sokken, want als je je hakken draagt mét sokken scoor je direct minpunten! Best wel logisch, toch?

2. Platform schoenen

Wij zijn al een tijdje helemaal obsessed met schoenen met een platform, maar mannen vinden dit dus over het algemeen geen mooie schoenen! Nou, daar zijn wij het dus totaal niet mee eens. Agree to disagree.

3. Sneakers

Haal jij nou altijd je hakken uit de kast voor een date? Dat hoeft helemaal niet! Mannen vinden het juist heel sexy als een vrouw sneakers draagt. Het geeft een lekker casual look en dat is toch iets waar heel veel mannen fan van zijn. Goed om te weten!

4. Overknee laarzen

Wij vrouwen vinden overknee laarzen helemaal geweldig: ze bedekken je been nét effe wat meer, en het stukje been dat je wel kan zien is daardoor nog sexier. Gotta leave something to the imagination ;). En mannen zijn het hier compleet mee eens, zij vinden overknee laarzen mega hot!

5. Cowboylaarzen

Nog een soort laars waar wij helemaal obsessed mee zijn: de cowboylaars. Maar volgens de man moet je geen cowboylaarzen dragen als je niks met het platteland te maken hebt. Dan hebben ze pech, want deze schattige boots laten wij écht niet in de kast staan!

Lees ook
Dit is het meest aantrekkelijke aan jou volgens je sterrenbeeld

6. Fel gekleurde schoenen

Oké, dit is natuurlijk niet echt een soort stijl, maar toch zijn wij héél benieuwd wat mannen hiervan vinden. En wat denk je? Over het algemeen houdt de man wel van felle schoenen! Dit is omdat je dan lekker opvalt, wat mannen over het algemeen heel sexy vinden. Yes!

Beeld: Pinterest