Beauty

Deze scheermesjes van Etos zijn de perfecte Estrid dupe

etos-scheermesjes-dupes

TikTok stelt ons nooit teleur als het gaat om de beste deals en de goedkoopste must-haves. Zo heeft de app nu een één-op-één dupe gevonden van de populaire Estrid scheermesjes. Wij weten wel waar we ze voortaan gaan bestellen!

Estrid scheermesjes

Je hebt het merk vast wel voorbij zien komen op social media. De scheermesjes van Estrid worden aangeprezen door alle influencers, van groot tot klein. Ze zien er prachtig uit, worden geleverd met een beschermende cover en schijnen geen bultjes of irritaties achter te laten. Sounds great, right?! Je kunt de mesjes zelfs met een klik op de knop aan de deur laten bezorgen, maar ze zijn wel wat duurder dan degene bij de lokale drogist. Gelukkig heeft deze TikTokker een één-op-één replica gevonden van het mesje. Deze scheermesjes van Etos zijn de perfecte dupe en haal je voor een prikkie in huis.

Lees ook:
Déze spotgoedkope dupe van de Dior Lip Glow Oil moet je hebben

De perfecte dupe

De scheermesjes van Etos zijn niet zomaar een Estrid dupe, want als we Timna mogen geloven is dit product exact hetzelfde! In de video hieronder vergelijkt ze de mesjes en wij hebben de verschillen nog niet gevonden. Waar de mesjes van Etos misschien iets minder aesthetically pleasing zijn, voelen ze wel precies hetzelfde aan. Iedereen die een baby zachte huid wil en gedag wil zeggen tegen irritaties en bultjes? Don’t walk, but run naar Etos!

Voor maar €7,35 haal jij al een four-pack in huis. Ze zijn te herkennen aan de roze verpakking met de letters “losse mesjes, 5 blads” erop. Voor degene die al een Estrid scheermes in huis hebben: de mesjes van Etos passen op het mooie houdertje van het A-merk. 😉

View post on TikTok

Beeld: pinterest