Lifestyle

Verras je vriendinnen deze kerst met deze Satisfyer kerstkaart

satisfyer-kerstkaart

We hebben het er de afgelopen tijd vaak over, de Satisfyer Pro. Het is bijna een trend geworden onder de jonge meiden en bedrijven gaan hier graag in mee. In de boom, aan je sleutelbos en nu dus ook als kaart! Verras je vriendinnen met deze té leuke Satisfyer kerstkaart!

Trending

De afgelopen tijd heeft elke jonge meid het erover, een trillende bestie om de nacht mee door te komen. Het is tegenwoordig geen schaamte meer en iedereen geeft het toe. We hebben het natuurlijk over de Satisfyer Pro. Verschillende leuke producten worden nu geïnspireerd op dit spannende speeltje en wij vinden het hilarisch! Zo zagen we een meisje die zelf creatief aan de slag ging met een spicy sleutelhanger en niet te vergeten: de Sattie in de Boom! Om in de kerstsferen te blijven hebben wij nog een leuk hebbedingetje gevonden voor deze feestdagen.

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook:
X-MAS is here! Je kunt nu een satisfyer in je kerstboom hangen

Satisfyer kerstkaart

Het sturen van kerstkaarten is iets wat we elk jaar minder doen. Het is bijna ‘iets van vroeger’ geworden en het bedrijf Made for Moments wil hier verandering in brengen. Ze spelen in op de geweldige Satisfyer trend en komen uit met de leukste kerstkaart ooit! We zagen het speeltje dus al in de boom of aan je sleutelbos, maar nu ook in de brievenbus! Laat je vriendinnen deze kerstmis lachen en stuur ze een lief kaartje op in de vorm van de roze happy-toy.

Je kunt de Satisfyer kerstkaart online op de website van Made for Moments bestellen. Je hebt hem al voor een prikkie in huis en je kunt hem dus helemaal zelf customizen. Maak het kaartje persoonlijk en wens iemand een plezierige kerst toe. Ho ho ho! 😉