Lifestyle

Oeh la la! De Satisfyer adventskalender is er eindelijk weer

Reken dit jaar maar op een enorm hete kerst, meiden! Met deze Satisfyer adventskalender hoeven we ons tijdens de feestdagen tenminste niet te vervelen. Benieuwd wat je allemaal kan verwachten?

Satisfyer Adventskalender

De meeste meiden zijn ondertussen wel bekend met de Satisfyer Pro. Dit sexy speeltje is razend populair en gaat al een lange tijd viral op verschillende social media platformen. Grappige TikToks en informatieve video’s komen voorbij over de gadget. Every girl wants one! 

Nu komt ditzelfde merk met een adventskalender vol spannende toys! Al eerder zagen we de jaarlijkse EasyToys adventskalender al in de winkels, maar nu dus ook een Satisfyer Adventskalender. Er zitten maar liefst 24 opwindende gadgets in de kalender! De box is hartstikke veelzijdig en varieert van luxe verzorgingsproducten tot sensuele bedspeeltjes.

Lees ook:
X-MAS is here! Je kunt nu een satisfyer in je kerstboom hangen

Het perfecte cadeau

Niet alleen kan je de welbekende Satisfyer Pro, vibrerende eitjes en heerlijke massage oliën verwachten in de kalender, maar ook twee super spicy lingeriesetjes om je bedpartner mee te verrassen!

Zorg deze kerst voor hoge temperaturen in de slaapkamer en verwen jezelf en/of je partner met zo een heerlijk cadeau. Of je nu in een relatie zit of single bent, deze box is de perfecte gift voor je partner of voor jezelf! Self love, am I right ladies? Doordat de adventskalender zo divers is, is er genoeg voor partner én solo-play! Wie wil dat nou niet?

Ben je er wel klaar voor om de feestdagen wat heter te maken, schaf de Satisfyer Adventskalender dan snel aan, want ze vliegen zo de winkels uit! Vanaf €94,- kan je de box aanschaffen, maar als je het nog wilder en gekker wil maken onder de lakens, kan je ook de premium box kopen voor de prijs van €159,95. Welke kies jij?! 😉

Beeld: Satisfyer