Celebs

Sarah van Soelen vertelt openhartig over de break-up met André Hazes

Instagram

Het is inmiddels alweer een poosje geleden dat Sarah van Soelen en André Hazes uit elkaar gingen. Sarah bleef nog hoop houden op een verzoening, maar het leek erop dat André alweer terug was bij de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Nu vertelt Sarah voor het eerst openhartig over de breuk. 

Sarah van Soelen openhartig over relatiebreuk

”Ik heb geen hekel aan hem en heb geen haat aan hem,” vertelt ze in een interview met Shownieuws.

Break-up

Het is inmiddels alweer een halfjaar geleden dat André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar gingen. Lange tijd had Sarah nog hoop dat André bij haar terug zou komen, maar toen het bleek dat André samen met Monique en zijn zoontje naar Amerika ging voor een familievakantie, gaf ze de hoop op. Het blijkt er dus ook weer op dat André en Monique weer samen zijn, al hebben de twee zelf daarover nog niets bevestigd.

Na hun vakantie leek het er even op dat Sarah (en familie) in de clinch lag met André, omdat zij niet in André’s docu terug wilde komen. Ook heeft Sarah André een tijdje geleden geblokkeerd op sociale media, maar de reden daartoe heeft ze nooit bekend gemaakt. Nu vertelt Sarah voor het eerst openhartig over haar ex!

Huis van André en Sarah

Afgelopen week vertelde Sarah tijdens een interview met Shownieuws hoe het nu met haar gaat. ”Het gaat heel goed eigenlijk. Ik zit in mijn huisje, dus ik ben helemaal content,” vertelt ze. Op dit moment woont Sarah nog in het huis dat ze samen met André had gekocht. Nu woont ze daar dus alleen. ”Ik zeg je heel eerlijk: ik heb geen kastruimte over, dus ik ben heel blij dat ik alleen woon.”

Tatoeage

Sarah heeft tijdens de relatie met André een grote tatoeage op haar rug laten zetten. ”I love him, not for the way he silences my demons, but for the way his demons dance with mine”. Heeft ze deze inmiddels laten verwijderen? ”Het is wel iets samen van mij en Dré, maar ik heb geen hekel aan hem en heb geen haat aan hem,” vertelt ze erover. ”Het is voor mij oké, het is goed. Ik hoop alleen maar dat hij heel gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook. Maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Lees ook
Monique geeft duidelijkheid: Gaan zij en André trouwen?

Documentaire André Hazes

Ook is het inmiddels bekend dat we Sarah niet terug zullen zien in de nieuwe documentaire van André Hazes die dit jaar nog te zien zal zijn bij Videoland. ”Ik heb wel besloten om daar niet in te willen”, vertelt ze. Omdat de relatie nu voorbij is, heeft Sarah er geen behoefte meer aan om zichzelf nog terug te zien in een documentaire.

Bron: ShownieuwsBeeld: Instagram

Must reads 👀