Celebs

OMG! Sarah van Soelen draagt de ketting van André Hazes

sarah-van-soelen-ketting

Toen we dachten dat alle drama rondom zanger André Hazes eindelijk een beetje voorbij was, lijkt het nu weer opnieuw te beginnen. Sarah van Soelen heeft nogal moeite met André loslaten, ze is zelfs gespot met zijn ketting om haar nek. Oei!

Sarah van Soelen is gespot met haar André ketting

Op haar Instagram Stories deelde ze een foto waarop de ketting te zien was.

Ketting van André

Het is inmiddels wel bekend dat alle vriendinnen van André een ketting van hem krijgen. Niet alleen Sarah, maar ook Monique Westenberg en Bridget Maasland kregen een kettinkje met de naam van de zanger.

Sarah droeg deze ketting altijd samen met een kettinkje met een kruis. Deze heeft de influencer ook van André cadeau gekregen. Na de break-up heeft ze beide kettingen niet meet gedragen, tot nu. Op Instagram deelt Sarah een foto waarom ze haar volgers wil laten zien dat ze de ketting weer draagt.

Donkere periode

Het is nog niet helemaal duidelijk waarom Sarah de ketting weer draagt. Wel liet ze weten dat ze hem zal steunen toen André onlangs zijn comeback bekend maakte. “Ik weet dat hij in een donkere periode heeft gezeten. Ik ben daar zelf ook bij geweest en dat vond ik heel erg om te zien”, vertelde Sarah in een interview met RTL Boulevard. “Daardoor hebben we alles op alles gezet en hem laten helpen. Ik hoop dat hij veel voor zichzelf heeft geleerd, weet wat hij leuk vindt, goede mensen om zich heen heeft en van zich af heeft leren bijten en met beide benen op de grond staat”, aldus Sarah. “Hij kan dit aan. Hij is de liefste die ik ken.”

De tekst gaat verder onder de foto

Beeld: instagram @sarahvsoelen

Must reads 👀