Fashion

Dit is waarom je de ‘sandwich’-regel in je leven wil toepassen

sandwich-regel

Het is een dagelijks terugkerende struggle: een perfecte outfit samenstellen! Vaak hebben we haast omdat we te lang met ons haar bezig zijn geweest, zit ons favoriete item in de was, of hebben we simpelweg geen inspiratie. De oplossing hiervoor is heel simpel: volg de sandwich-regel en elke outfit wordt een showstopper!

Wat is de sandwich-regel?

Deze hack, die nu viral gaat op TikTok, is stiekem al langer een geheim wapen in de modewereld. Wat houdt het in? Simpelweg twee items in dezelfde kleur of textuur combineren en daartussen een pittig contrast toevoegen. Snap je waar de naam vandaan komt? Tussen de twee broodjes van de sandwich zit het beleg! Bam, nu heb je een gebalanceerde, on point outfit zonder uren voor de spiegel te staan en ben je een echte snack.

De beste sandwich-looks

Accessoires zijn een girl’s bestfriend

Hoe stylish is deze outfit! Op het eerste gezicht lijken de afzonderlijke kledingstukken misschien niet helemaal bij elkaar te passen. Maar door slim gebruik te maken van de sandwich-regel, met de groene baret en bijpassende groene sokken, worden de verschillende kledingstukken als het ware aan elkaar ‘gesandwiched’, waardoor een samenhangende en trendy look ontstaat. Deze stylinghack laat zien dat je met een paar goed gekozen accessoires een geheel eigen draai aan je outfit kunt geven en het tot een harmonieus geheel kunt maken.

View post on Instagram
 

Cozy en chic

Met de dalende temperaturen in ons kikkerlandje wordt het voor ons steeds moeilijker om een stijlvol bij te lopen. Een co-ord set in een warme kleur is ideaal om er binnen een seconde put together uit te zien. Wij zijn een beetje verliefd op de set in de foto (al zouden we er wel een warme jas over heen moeten dragen op dit moment). Enne, de sandwich-rule pas je easy toe door de kleur van je schoenen terug te laten komen in je gezicht, door middel van een zonnebril, haarband of warme muts!

View post on Instagram
 

Stylish baddie

Deze look van Alexa showt ons een classic voorbeeld van de sandwich-regel. Haar zwarte top en zwarte fluffy schoenen – die by the way, to die for zijn – ‘sandwichen’ haar grijze broek. Switch deze schoenen voor laarsjes, of sneakers en jij hebt gegarandeerd de outfit al in je kast hangen.

View post on Instagram
 

On Wednesdays we wear…

Wat we hebben ontdekt toen we research deden naar de sandwich-rule? Sokken zijn je basis! Eerlijk gezegd dragen wij altijd zwarte enkelsokjes, diep verstopt in onze schoenen, maar hoe Ellie het doet, is natuurlijk veel leuker! Laat de kleur van je top, trui of jas, terugkomen in de kleur van je sokken. Zo wordt je outfit in een instant een geheel.

View post on Instagram