Food

Zó maak je een heerlijke Salted Caramel Espresso Martini

Salted Caramel Espresso Martini

Wij hebben weer een heerlijk nieuw recept voor de echte zoetekauwen! De Salted Caramel Espresso Martini is heerlijk om te serveren tijdens een meidenavond! Het drankje is een heerlijke mix van Baileys salted caramel, espresso, vodka en koffie. Sounds good, right? Wij vertellen je hoe je déze heerlijke cocktail zelf kunt maken.

Salted Caramel Espresso Martini

De Salted Caramel Espresso Martini is een heerlijke romige cocktail. Het drankje is een heerlijke mix van Baileys salted caramel, espresso, vodka en koffie. Naast de lekkere smaken is deze ook nog eens gemakkelijk om te maken. Ben je een echte zoetekauw? Dan ga je hier zeker van genieten! Wij leggen stap voor stap uit wat je voor deze lekkere cocktail nodig hebt.

Wat heb je nodig voor één cocktail?

  • 30 ml espresso
  • 30 ml koffielikeur
  • 20 ml vodka
  • 20 ml Baileys Salted Caramel
  • Garnering: salted caramel of caramel toffee 
  • Martiniglas

Bereidingswijze

Als je eenmaal alle ingrediënten in huis hebt gehaald, is het maken van de cocktail super easy. Zo is het de bedoeling dat de shaker eerst vult met ijsblokjes. Voeg daarna 30 ml espresso, 30 ml koffielikeur, 20 ml Baileys salted caramel en 20 ml vodka toe. Vervolgens hoef je alleen nog even te shaken en voilà! Mocht je de cocktail nou nog meer willen opfleuren dan kun je natuurlijk ook altijd een toffee aan de rand van het glas zetten of caramel langs de randen doen. Dan zijn jouw vriendinnen waarschijnlijk helemaal ondersteboven. Enjoy!

View post on TikTok

Benieuwd naar nog meer lekkere recepten? Zo maak je een overheerlijke Dragon Fruit Mojito cocktail.

Beeld: Pinterest