Love

Science says: een saaie relatie heeft een grote kans in slagen

saaie-relatie

Heb je het gevoel dat jij en je partner in een sleur zitten en beleven jullie eigenlijk maar weinig spannende dingen? Geen zorgen, want uit onderzoek is gebleken dat een saaie relatie een grotere kans heeft op slagen. Huh?

Veel samen zijn

Zijn jij en je partner voornamelijk te vinden binnen de muren van jullie eigen huis? Dan is dat een heel goed teken! Het schijnt op lange termijn beter te zijn om een saaie relatie te hebben, dan een avontuurlijke. Zeg de volgende verjaardag op de planning af en ga samen met je liefje op de bank hangen met een feel good film. Als jullie dag en nacht samen zijn en op elkaars lip kunnen zitten zonder te veel discussies, dan betekent dat dat jullie waarschijnlijk lang samen zullen blijven. Natuurlijk is het leuk om een keer er samen op uit te gaan, maar dit is voor jullie geen noodzaak. Jullie hebben geen andere nodig om je te vermaken, je hebt genoeg aan elkaar. Awe!

Minder ruzie

Zie je andere stellen om je heen elke avond op date gaan en samen naar verre landen afreizen? Grote kans dat zij minder lang samen blijven dan jij en je lover die elke dag op de bank hangen. Het klinkt misschien een beetje gek, maar avontuur en spanning kan je beter vermijden. Het kan alleen maar zorgen voor ruzies en gekibbel. Als je alleen maar samen thuis bent, kan niemand te dronken thuis komen en zijn er minder jaloerse gevoelens. Twee grote redenen achter ruzies in relaties.

Lees ook:
Deze relatie lifehack zorgt voor een betere band met je lover

Een saaie relatie is beter

De datingcultuur is de afgelopen jaren enorm veranderd en we geven graag de ander de schuld als de relatie niet werkt. Maar misschien moeten we gewoon een stapje terug nemen. Onze agendaโ€™s staan altijd maar volgepland en je mag geen seconde niets te doen hebben. Neem even wat rust en ga van elkaar genieten zonder alle poespas eromheen. Vroeger was er weinig te doen en besteedde veel stellen hun dagen thuis op de bank. Hierdoor bleven zij langer bij elkaar. Dus wil jij graag een gezonde en lange relatie? Zoek dan naar iemand die het saaiste uit je naar boven haalt ๐Ÿ˜‰

Beeld: pinterest

Must reads ๐Ÿ‘€