Celebs

Zien! Zangeres S10 gaat voor een compleet nieuwe look

s10-nieuwe-look

Onze Eurovisie Songfestival vertegenwoordigster Stien, beter bekend als S10, herkennen wij natuurlijk aan haar héle lange blonde haren. Maar nu had de zangeres eens zin in iets anders en heeft daarom heeft S10 nu een compleet nieuwe look!

Album

Deze week is de 21-jarige S10 heel veel in de media, dit heeft te maken met haar gloednieuwe album dat er aan komt! Ze is na haar deelname aan het Eurovisie Songfestival hard aan de slag gegaan om er een mooi album van te maken. Om dit te promoten is ze veel op televisie geweest en hebben we haar onder andere bij Beau aan tafel gezien. Nu komt de jongere zangeres wel met een hele slimme truc om aandacht te trekken voor haar nieuwe album! S10 heeft haar blonde lokken ingeruild voor een nieuwe coupe!

Lees ook:
Zien! Juultje Tieleman gaat voor een compleet nieuwe look

Nieuwe look

Als je S10 volgt op Instagram of TikTok heb je het vast voorbij zien komen. De jonge BN’er heeft haar look compleet veranderd! Ze heeft haar blonde haren zwart geverfd en haar lange lokken eraf geknipt. Wow! Op haar TikTok account heeft ze een video geplaatst waar ze mee zingt met een TikTok hitje en haar nieuwe look showt aan de wereld. Ze heeft een pony geknipt dat haar gezicht totaal een andere uitstraling geeft. “Nog 2 dagen tot mijn nieuwe album uitkomt”, schrijft ze bij de video. We can’t wait!

De tekst gaat verder onder de TikTok

View post on TikTok

Reacties

Doordat de verandering zo groot is, hebben veel mensen gereageerd op S10 haar nieuwe look. Onder de video zijn héél veel positieve reacties te lezen, mensen zijn enthousiast over de donkere kleur en de fresh haircut. “Vriendin dit haar 😍”, reageert de bekende Nederlandse TikTokker Duncan Tromp. Ook minder bekende mensen laten hun lof aan de zangeres weten doormiddel van lieve comments. “OMG JE HAAR OMG I LOVE”,  “Redelijk onherkenbaar, maar mega tof” en “Meiddd, wat een look” schrijven mensen over de look. Ben jij net zo onder de indruk van de nieuwe hairstyle als haar volgers?

Beeld: instagram @s10s10xx

Must reads 👀