Love

Ruzie over deze onderwerpen? Dat kan wijzen op een break-up

ruzie-break-up

Ruzies horen natuurlijk gewoon bij een relatie, dat is helemaal niet gek. Maar toch zijn er bepaalde onderwerpen die zorgwekkend kunnen zijn als jullie hier vaak ruzie over hebben. Dit zijn vier ruzie-onderwerpen die kunnen wijzen op een toekomstige break-up.

Ondankbaar zijn

Iets wat ervoor zorgt dat je een gelukkige relatie hebt, is dankbaarheid tonen. Weten dat jullie elkaar waarderen is natuurlijk onwijs fijn én heel belangrijk. Als jullie vaak ruzie hebben over dat de ander niet genoeg dankbaarheid toont, kan dat wijzen op een toekomstige break-up. Heeft één van jullie het gevoel dat diegene meer doet voor de relatie dan de ander? Dan is het tijd om hier verandering in te brengen. Dit is namelijk geen goed teken.

Vreemdgaan

Of je jouw partner zou kunnen vergeven wanneer diegene is vreemdgegaan, ligt natuurlijk in jouw handen. Dat is helemaal jouw keus. Toch is vreemdgaan vaak geen teken van een goede, gezonde relatie. Nadat iemand zo’n soort misstap is begaan, kan het heel moeilijk zijn om diegene weer te vertrouwen. En een relatie zonder vertrouwen gaat bijna nooit goed. Als jullie regelmatig ruzie hebben over dit onderwerp, kan dat dus ook wijzen op een toekomstige break-up.

Te weinig of geen intimiteit

Voor iedere relatie is het anders hoe vaak ze de lakens met elkaar delen. Sommige koppels doen iedere dag the dirty, terwijl anderen hier maar één keer per week of per maand behoefte aan hebben. Zolang jullie hier allebei gelukkig mee zijn, is er natuurlijk niks aan de hand. Maar als jullie regelmatig ruziën over het gebrek aan jullie intieme momentjes, is dit vaak geen goed teken voor de toekomst. Voel je natuurlijk nooit geforceerd om iets te doen wat je niet wil, maar communiceer met elkaar. Geef aan wat je mist en hoe jullie dit kunnen oplossen.

Lees ook:
Dit doe jij verkeerd in relaties volgens je sterrenbeeld

Leugens en weinig vertrouwen

Tot slot is het ook geen goed teken voor de toekomst als jullie vaak gedoe hebben over liegen. Heb jij moeite met je partner vertrouwen en denk je niet dat hij/zij altijd eerlijk tegen je is? Dan is er sprake van een gebrek aan vertrouwen. Wie weet heb je hier wel een hele goede reden voor, doordat je je partner wel eens betrapt hebt op liegen. Toch is vertrouwen één van de belangrijkste dingen in een relatie.

Raak niet direct in paniek, want ruzie is volkomen normaal in een relatie. Ruzie hebben wijst echt niet direct op een toekomstige break-up. Twijfel je toch of jouw relatie nog wel goed is? Communiceer dan met elkaar. Als jullie allebei hard willen werken om jullie relatie te fixen, komt het allemaal goed!

Beeld: Pinterest