Health

Last van rugpijn? Dat is verleden tijd met dit ergonomisch kussen van Action

action-ergonomisch-kussen

Wanneer jij ‘s ochtends uit bed stapt voel je het weer, die vervelende nek- en rugpijn. Dit probleem kan veroorzaakt worden door je hoofdkussen die niet goed ligt. Niet alle kussens zijn even goed voor je lichaam namelijk. Wil je van deze rugpijn afkomen, maar niet te veel te betalen? Dan moet je zeker weten dit ergonomisch kussen van Action aanschaffen.

Ergonomisch kussen

Wat is een ergonomisch kussen eigenlijk? Een ergonomisch kussen wordt gemaakt van foam, waardoor het precies de goede ondersteuning biedt voor je nek en rug. Het voordeel van zulke kussens is dat je kunt gaan liggen zoals jij dat lekker vindt. Ben je een buikslaper of een rugslaper? Dat maakt voor dit kussen niet uit. Het zorgt er namelijk voor dat je wervels goed liggen waardoor jij ‘s ochtends wakker wordt zonder rugklachten.

Flink prijskaartje

Een goed hoofdkussen kan ontzettend veel geld kosten. Zeker wanneer je een kussen van hoge kwaliteit nodig hebt om je pijnklachten te verminderen. Al snel ben je aan zo’n kussen behoorlijk wat euro’s kwijt. Daarom weerhoudt het er ons ook van om zo’n ergonomisch kussen te kopen. We hebben simpelweg niet genoeg geld om bij elke pijnklacht een nieuw kussen aan te schaffen en daarnaast is het een investering waar je goed over na moet denken. Zo’n grote aankoop moet in één keer goed zijn, anders is het weggegooid geld.

Lees ook:
Zo kom je binnen no time van die vervelende kriebelhoest af

Kussen van de Action

Gelukkig biedt onze favoriete winkel Action een product aan dat aan al onze eisen voldoet: een ergonomisch kussen voor een degelijke prijs. De Action verkoopt precies zo’n kussen van het merk Dreamline, waarvoor we geen tientallen euro’s neer hoeven te leggen. Het kussen blijft beperkt tot een fijn prijsje van €18,95. Mocht je dus eerst willen testen of zo’n kussen iets voor jou is, is dit de perfecte kans. Voor iedereen die wat minder uit wil geven aan een hoofdkussen, is dit een goed alternatief voor een duurder ergonomisch kussen. Ondanks de lage prijs, kunnen we van het merk Dreamline namelijk kwaliteit verwachten. Zeg je rugpijn maar vaarwel!

Traagschuim kussen

Dreamline

18,95

Shop nu

 

Beeld: pinterest

Must reads 👀