News

Wil je met een roze limousine het water op? Dat kan nu!

roze-limousine

Oelala, wij hebben helemaal zin in de zomer! Lekker zonnen op het strand en dobberen in de zee. Maar kom op, een zwemband is wel heel erg uit de mode. Je kan beter gaan voor een leuke floaty. Tegenwoordig heb je ze in alle soorten, kleuren en maten. Wij hebben nu toch wel de leukste ever gevonden. Namelijk een floaty in de vorm van een roze limousine! Deze wil, nee moet je hebben voor de zomer!

Roze opblaasbare limousine

Sam’s Club weet als geen ander hoe ze de beste floatys moeten maken. Ze weten dan ook precies wat wij nodig hebben op het water. Hoe groter hoe beter en kleurtjes doen het ook altijd goed. Onze ogen zijn gevallen op de Mark Retro Pink Limo Island. Hoe amazing is het nou: dobberen op een roze limousine! Jij voelt je helemaal fancy! Deze floaty is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Wit en twee soorten roze. We love! Ook pas je hier met wel zes man in!

Mark Retro Pink Limo Island Fload

Wel is de floaty nogal groot. Hij is namelijk bijna 6,5 meter lang en bijna 1,5 meter breed. In een zwembad dobberen op deze float lijkt ons dan ook geen goed idee. Ik denk dat de zwembadgasten iets minder blij met je zijn. Maar voor op het strand is het heerlijk. Lekker bruin worden in de zee. Kijk wel uit dat je niet wegdrijft! Mocht je midden op zee nou dorst krijgen, no worries! En zitten namelijk zes ingebouwde bekerhouders in. Je kan natuurlijk lekker liggen, maar zitten kan ook op de opblaas bakjes.

 

Lees ook:
Wil je hebben! Een opblaasbare frikandel voor in het zwembad

Aan de prijzige kant

Je moet er wat voor over hebben. Het klinkt natuurlijk heerlijk; dobberen op de kofferbak van een limousine, maar het kost je dan wel wat. Hij kost maar liefst $249,98! Dat is zo’n 233,38 euro. Maar hé, deze float heeft plaatst voor zes personen. Als je de prijs met z’n alle deelt kom je uit op 39,- pp. Dat is nog wel te doen. Ben jij al klaar voor een té gekke zomer?

Beeld: Sam's club