Lifestyle

Deze roze keukenapparatuur van Lidl wil je hebben

roze keukenapparatuur

Supermarktketen Lidl verkoopt nu pastelroze keukenapparatuur. Een echte eyecatcher in je keuken. Wij zijn obsessed!

Roze keukenapparatuur

Ben je toe aan iets nieuws in je keuken? We got you! Lidl verkoopt nu namelijk pastel keukenapparatuur. Wij kwamen ook enkele items tegen in pastelroze, die perfect zijn om je keuken iets meer op te pimpen. Daarnaast hoeft het ook helemaal niet duur te zijn. Je kunt deze roze keukenapparatuur namelijk voor hele mooie prijs aanschaffen.

In het assortiment vind je een roze keukenmachine. Met deze pastelroze mixer wordt bakken meteen een stuk leuker om te doen en hij staat ook nog eens super leuk op het aanrecht. Maar dat is niet het enige wat Lidl in het roze verkoopt. Als je doorscrolt, vind je ook nog messenblokken, staafmixers en zelfs zout en pepermolens. En dat allemaal in je favoriete kleur!

Lees ook: 
Awesome! Er bestaat roze sushi en jij kunt het zelf maken

Ben je niet helemaal fan van roze? Geen probleem! De Lidl verkoopt de keukenapparatuur namelijk ook nog in andere pastelkleuren. Zo vind je ook genoeg apparaten in pastelblauw en kun je in dezelfde kleur een hele set samenstellen. Hoe leuk? De apparaten zijn in de winkel te koop, maar online heb je een beter overzicht. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Shop till you drop ladies!

Beeld: Lidl