News

OMG! Déze roze beachbar wil je sowieso bezoeken met dit warme weer

roze-beachbar

Er is weer een hittegolf op komst. Dan zitten we natuurlijk het liefste lekker op het terras, bij het zwembad of op het strand. En wij hebben een nieuwe hotspot voor je gevonden! Deze beachbar in Amsterdam moet je zeker eens bezoeken. Waarom? Hij is volledig roze!

Deze roze beachbar in Amsterdam moet je bezoeken

Ben jij opzoek naar het perfecte zomerse uitje voor jou en je vriendinnen? Dan hebben wij iets super leuks gevonden! In Amsterdam is er nu een volledig roze beachbar. Trek je mooiste bikini aan en neem je camera mee, want Pink Beach is de meest instagrammable beachbar die jij gaat zien.

Pink Beach

Pink Beach is een initiatief van Wondr Experience, het meest instagramable museum van Nederland. Nu kwamen zij op het idee om ook een fotogenieke beachbar te maken. Deze Instagram hotspot heeft een terras van 300 vierkante meter. Je kan genieten van een drankje en een hapje met je voeten in het roze zand. Is het te warm? Neem dan een duik in het verkoelende zwembad. Dit klinkt als het paradijs!

Lees ook
We love it! Dit zijn 5 roze restaurants waar je met de meiden heen wil

Hoe kan je reserveren?

Om binnen te komen moet je gereserveerd hebben. Dat kan via deze link. Voor 16 euro per persoon mag je twee uur lang vertoeven in de beachbar. Kan jij last minute toch niet meer? Dan kan jij je reservering 24 uur van tevoren nog cancelen.

Ben jij benieuwd hoe Pink Beach er uit ziet? Check dan de video hieronder: 

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram @wondr.experience