Lifestyle

Deze roze Airbnb is perfect voor een girls weekend

roze-airbnb

Lekker met je vriendinnen een weekendje naar de zon. Dat klinkt als muziek in je oren, toch? En wij helpen je een handje, want we hebben nu de perfecte Airbnb gevonden in Spanje. Waarom hij zo perfect is? Hij is roze!

La Murella Roja

Het appartement heet La Murella Roja, wat De Rode Muur betekent. Hoewel het dus rood genoemd wordt, vinden wij het toch echt roze! Deze airbnb heeft echt álles: een prachtig rooftop zwembad met een waanzinnig uitzicht, een balkon waar je heerlijk kan zitten met uitzicht over de oceaan, drie slaapkamers en vijf bedden (waaronder één tweepersoonsbed), één badkamer, snelle wifi, een televisie, keuken, wasmachine, eigenlijk alles wat je ook in een normale woning zou vinden!

Zon, zee, strand

Het appartement ligt in de Spaanse stad Calle, en is maar 50 meter verwijderd van het strand! Het weer is er – net als in de rest van Spanje – ook enorm gunstig. Dus elke dag op het strand liggen is een pré ;). En ook het centrum is heel dichtbij. Na tien minuten lopen ben je al in de stad. Hier kun je lekker met je vriendinnen het terras op en proosten op een heerlijk weekendje weg.

Lees ook
Nog geen vakantie geboekt? Dit zijn de 5 beste last minute vakanties voor een girls trip!

Boeken

Ben je net als wij heel enthousiast geworden en wil je dit appartement boeken voor een weekendje weg? Dat kan via de website van Airbnb! Maar wacht niet te lang, want het appartement en de locatie zijn erg populair. De prijs verschilt per periode, maar is ook zeker betaalbaar. Dus waar wacht je nog op? Je kunt de Airbnb hier boeken!

Beeld: AirBnb