Celebs

OMG! Rowenna vertelt over haar grootste blunder in Love Island

rowenna love island

Rowenna leerde we kennen tijdens het programma Love Island, waar zij op zoek was naar de ware liefde. En die heeft zij ook zeker gevonden. De knappe brunette vormde namelijk een koppel met Donny en sindsdien zijn ze smoorverliefd op elkaar. Hoewel je in het begin van een relatie liever geen blunders wil maken, was dit voor Rowenna helaas wel het geval.

Rowenna Love Island

De 22-jarige Rowenna deed in 2021 mee aan het programma Love Island. Zij was op zoek naar de ware liefde. De brunette heeft haar ware liefde ook zeker gevonden, want zij is nog steeds dolgelukkig samen met haar vriend Donny. Zij vormde al vrij snel in het programma een koppel en werden smoorverliefd op elkaar. Maar het ging niet allemaal zo soepel voor Rowenna, want zij vertelt in een video op haar TikTok-account de grootste blunder die ze tijdens Love Island heeft meegemaakt.

Grootste blunder

Rowenna maakte de video doordat veel volgers zich afvroegen wat er wel en niet werd uitgezonden tijdens de afleveringen. “Ik heb dus een verhaal jongens, ga er even voor zitten”, kondigt de realityster aan.“Dit is gelukkig niet uitgezonden. Ergens overdag had ik een witte bikini aangetrokken”, vervolgt de brunette. “Ik vond dat ik er helemaal leuk uitzag. En ik ging met Don bij de zitzakken zitten. Het was een superleuk gesprek, het was heel erg gezellig.”

Rowenna legt uit dat ze na het leuke gesprek naar de keukentafel liep.“Daar kwam Nina naar me toegelopen en die zei: ‘Ben je ongesteld geworden?’ Dus ik zeg: ‘Nee, ik zit midden in mijn pilstrip’. Dus ik kijk, ben ik he-le-maal doorgelekt.” OMG! “Had Don dat dus gezien, maar hij wilde niet dat ik me schaamde, dus hij had het tegen Nina verteld. Dus dat was wel echt superlief. Dat vond ik eigenlijk gelijk al tien punten.”

Lees ook: 
Gaan Frenkie de Jong en Mikky op déze prachtige locatie trouwen?

Rowenna maakte zich erg druk en kon wel huilen. “Maar wat het dus was, gelukkig kwam de productie gelijk naar me toe gerend.” Gelukkig werd zij direct door de productie gerust gesteld en vertelden zij haar dat de beelden niet worden uitgezonden. “Dat was wel echt zo’n moment dat ik dacht: ‘Oh my God, als dít nu wordt uitgezonden, I’m crying‘. Dus ja, nu kan ik er om lachen, maar op dat moment was ik zo aan het huilen.” Wij snappen dat dit voor Rowenna een grote blunder was, maar vinden het knap dat ze het heeft gedeeld.

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @rowenna.vdl

Must reads 👀